Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla jsem poprosit o radu, čekáme holčičku a na 99% jsme přesvědčeni o jméně Amélie. Rodina nám to trochu vymlouvá, že je to složité, nečeské atd. ale s tím problém nemám - my jsme rodiče. Jen trochu řeším, jak se jí bude vlastně říkat? Amálka? Ameli? poraďte ![]()
Kamarádka má Amelii, říkají jí Amálko, Amy, Amino, když je štve, nebo Amálo. ![]()
Máme ji v plánu říkat Amálko, tak si říkám, proč rovnou nepojmenovat Amálie, ale to Amélie se mi líbí nějak víc ![]()
My máme doma Amálku a říkáme jí Amy, Aminko, Málinko, Amálko. ![]()
Ahoj. My čekáme chlapečka, ale zrovna minulý týden jsme byli na matrice a tam chtějí jméno i pro holčičku a dali jsme Amalii
a pokud budete dcerce říkat amalko tak na co amelii ![]()
Ahoj. My čekáme chlapečka, ale zrovna minulý týden jsme byli na matrice a tam chtějí jméno i pro holčičku a dali jsme Amalii
a pokud budete dcerce říkat amalko tak na co amelii ![]()
@martinkamoje píše:
Máme ji v plánu říkat Amálko, tak si říkám, proč rovnou nepojmenovat Amálie, ale to Amélie se mi líbí nějak víc
mě se taky líbí víc Amélie než Amálie
Moc hezké jméno ![]()
@martinkamoje Myslím si, že obě varianty jsou podobné
Takže klidně jí můžete říkat Amálko, atd.
@Verca1989 píše:
mě se taky líbí víc Amélie než AmálieMoc hezké jméno
Mně taky ![]()
Znama ma Amelku a rikaji ji Amel. Vzdycky je to o zvyku a stejne casem vymyslite milion tvaru ![]()
@Terrinka93 píše:
Ahoj. My čekáme chlapečka, ale zrovna minulý týden jsme byli na matrice a tam chtějí jméno i pro holčičku a dali jsme Amaliia pokud budete dcerce říkat amalko tak na co amelii
však to mě taky napadlo. ale jak teda říkat jinak Amélii, než Amálko? Amélko nejde
a jak ji budou říkat ve škole? školce? to budu muset nejdříve všechny proškolit, což se mi zdá divné. Amálka by bylo jasné. Ale ta Amélie tam prostě v mé hlavně od začátku je..