Jméno pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
7.12.13 15:58
@IvetLeJa píše:
Ahoj, daly byste dvě hodně podobné jména? Jako třeba Iveta a Aneta? Hrozně se mi tyhle dva jména líbí, ale asi je to blbé, že by se to pletlo, že? No a co říkáte na jméno Marcela?

Ivetka a Anetka. Za mě klidně ;)
Mě se totiž plete i nepletitelné. Třeba Adam a Daniel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
7.12.13 16:22

Anetku bych dala z fleku,/nááádhernééé jméno/ Iveta a Marcela se mi nelíbí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
7.12.13 17:24

Ja jsem Kristyna a stejne stara sestrenice Karolina, babicka si nas vzdy pletla a plete do ted a rikala, ze nam nemeli rodice davat tak podobna jmena, jeste kdyz jsme stejne stare. No a kluci, dalsi vnuci jsou pak po trech letech od sebe, jmenuji se Honza, Jakub, Matej a stejne si je plete.
Klidne bych ty jmena dala. Jinak Marcela se mi libi, je to pekne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.12.13 17:30

Iveta a Aneta- moc pěkná jména!! Marcela se mi nelíbí teda vůbec..I když Marci už zní líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.12.13 17:32

Za mě Marcela taky ne. A Aneta a Iveta mi nepřijdou, že by se pletly. Ale jak už se psalo, tak se plete často všechno. Mě se pletou jména i mých třech fenek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 17:49
@elchirk píše:
Ja jsem Kristyna a stejne stara sestrenice Karolina, babicka si nas vzdy pletla a plete do ted a rikala, ze nam nemeli rodice davat tak podobna jmena, jeste kdyz jsme stejne stare. No a kluci, dalsi vnuci jsou pak po trech letech od sebe, jmenuji se Honza, Jakub, Matej a stejne si je plete.
Klidne bych ty jmena dala. Jinak Marcela se mi libi, je to pekne jmeno.

Hm, my už máme Karolínu a teď, jestli se narodí holčička, tak zatím plánujem Kristýnu. Ještě to asi probereme. :D

• Citovat
  • Upravit
8937
7.12.13 23:41
@martinape píše:
Hm, my už máme Karolínu a teď, jestli se narodí holčička, tak zatím plánujem Kristýnu. Ještě to asi probereme. :D

Klidne to tak nechej, kamaradka ma presne tak, strarsi Karolinku a mladsi Kristynku a me se to libi. Vam se to plest nebude a na okoli kasli, kdo je „popleta“ bude plest jakakoliv jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.13 15:41
@IvetLeJa píše:
Ahoj, daly byste dvě hodně podobné jména? Jako třeba Iveta a Aneta? Hrozně se mi tyhle dva jména líbí, ale asi je to blbé, že by se to pletlo, že? No a co říkáte na jméno Marcela?

Marcela je hrozné jméno. Pro kluky to zní mnohem líp :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.12.13 21:11

Ja jsem Marcela a ditku bych to nedala.Mame doma Kristynku a ted cekame Terezku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.12.13 11:45
@IvetLeJa píše:

Ivet a Anet mě nepřijde moc podobná, určo bych je dala, jsou moc pěkná a myslím, že ne moc dávaná. Marcela se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
1.1.14 22:44

Me se zdaji dost podobna…Anetka je pekne jmeno, ale Iveta uz se mi nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 23:03

Třeba Klaudie a Sofie to zní podobně :palec: známá má Gitu a Brigitu, Gitase mi líbí, ale Brigitu bych nedala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.1.15 23:14

Ivy, Ivetko… Any, Anetko… Ani se to neplete :nevim: Ale jednou bych chtěla Marcelku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
10.4.16 20:58

Anetka, Ivetka… to je dobré. To bych klidně dala. V práci máme Ivetu a Ilonu a pořád to pletu, asi že jsou obě od I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze