Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@IvetLeJa píše:
Ahoj, daly byste dvě hodně podobné jména? Jako třeba Iveta a Aneta? Hrozně se mi tyhle dva jména líbí, ale asi je to blbé, že by se to pletlo, že? No a co říkáte na jméno Marcela?
Ivetka a Anetka. Za mě klidně ![]()
Mě se totiž plete i nepletitelné. Třeba Adam a Daniel ![]()
Anetku bych dala z fleku,/nááádhernééé jméno/ Iveta a Marcela se mi nelíbí ![]()
Ja jsem Kristyna a stejne stara sestrenice Karolina, babicka si nas vzdy pletla a plete do ted a rikala, ze nam nemeli rodice davat tak podobna jmena, jeste kdyz jsme stejne stare. No a kluci, dalsi vnuci jsou pak po trech letech od sebe, jmenuji se Honza, Jakub, Matej a stejne si je plete.
Klidne bych ty jmena dala. Jinak Marcela se mi libi, je to pekne jmeno.
Iveta a Aneta- moc pěkná jména!! Marcela se mi nelíbí teda vůbec..I když Marci už zní líp. ![]()
Za mě Marcela taky ne. A Aneta a Iveta mi nepřijdou, že by se pletly. Ale jak už se psalo, tak se plete často všechno. Mě se pletou jména i mých třech fenek. ![]()
@elchirk píše:
Ja jsem Kristyna a stejne stara sestrenice Karolina, babicka si nas vzdy pletla a plete do ted a rikala, ze nam nemeli rodice davat tak podobna jmena, jeste kdyz jsme stejne stare. No a kluci, dalsi vnuci jsou pak po trech letech od sebe, jmenuji se Honza, Jakub, Matej a stejne si je plete.
Klidne bych ty jmena dala. Jinak Marcela se mi libi, je to pekne jmeno.
Hm, my už máme Karolínu a teď, jestli se narodí holčička, tak zatím plánujem Kristýnu. Ještě to asi probereme. ![]()
@martinape píše:
Hm, my už máme Karolínu a teď, jestli se narodí holčička, tak zatím plánujem Kristýnu. Ještě to asi probereme.
Klidne to tak nechej, kamaradka ma presne tak, strarsi Karolinku a mladsi Kristynku a me se to libi. Vam se to plest nebude a na okoli kasli, kdo je „popleta“ bude plest jakakoliv jmena.
@IvetLeJa píše:
Ahoj, daly byste dvě hodně podobné jména? Jako třeba Iveta a Aneta? Hrozně se mi tyhle dva jména líbí, ale asi je to blbé, že by se to pletlo, že? No a co říkáte na jméno Marcela?
Marcela je hrozné jméno. Pro kluky to zní mnohem líp
![]()
Ja jsem Marcela a ditku bych to nedala.Mame doma Kristynku a ted cekame Terezku ![]()
@IvetLeJa píše:
Ivet a Anet mě nepřijde moc podobná, určo bych je dala, jsou moc pěkná a myslím, že ne moc dávaná. Marcela se mi nelíbí.
Me se zdaji dost podobna…Anetka je pekne jmeno, ale Iveta uz se mi nelibi…
Třeba Klaudie a Sofie to zní podobně
známá má Gitu a Brigitu, Gitase mi líbí, ale Brigitu bych nedala ![]()
Ivy, Ivetko… Any, Anetko… Ani se to neplete
Ale jednou bych chtěla Marcelku ![]()
Anetka, Ivetka… to je dobré. To bych klidně dala. V práci máme Ivetu a Ilonu a pořád to pletu, asi že jsou obě od I.