Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky.
Chci se zeptat také na názory ostatních (nezaujatých maminek)
Čekáme holčičku, bude mít příjmení po tatínkovi Folková. Mě by se líbilo jméno Vanessa, tatínkovi Nikola nebo také Dominika. Co myslíte že se k příjmení hodí nejlépe? Děkuji za názory ![]()
Nikola. Jinak mě k tomuto příjmení nejdříve ze všeho napadla Linda
Příspěvek upraven 19.11.13 v 18:29
Dominika se mi líbí ale první co mi skočilo po přečtení příjmení bylo: „Klára“.. Klára Folková mi zní krásně ![]()
Mě by se k vašemu příjmení hodilo nějaké krátké, české jméno: Eva, Iva nebo tak něco. Pokud to musí být nějaké z těch tří tak Dominika, sice je to i s příjmením moc dlouhé, ale z těch 3 jmen je nejhezčí - pro mě osobně je hrozné Vanessa, tak se v Brně jmenuje každé desáté cigáně (beze srandy, kámoška dělá na sociálce). Ale jména jsou otázkou vlastního vkusu, co evokuje něco blbýho mě, nemusí vadit vám, že.
Jinak z výběru Dominika. Jméno Amélie jsem pálila, aniž bych si přečetla text příspěvku ![]()
Nikola se mi moc nelíbí, protože má v sobě taky L. Nejlíp mi zní Dominika.
@nikol.ondrášovka hele hele
máš mě zmínit!
Za mě tedy Irmgard
Z tohodle výběru Dominika…
Ale asi jsem trochu zaujatá… Vanessek a Nikolek znám desítky. Je jich na muj vkus až moc. ![]()
@Rakosnicek1983 Prvně mě taky napadlo nějaké krátké české. A Iva je moc hezký - jmenuje se tak moje mamka. Není jich moc, většinou jsou Ivany, Ivony. Takže Iva by se mi taky líbilo. Ale souhlasím, stejně záleží jen a jen na Vás.