Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, rozhoduji se o jménu pro kluka k přijmení Veselý. Bruno Veselý nebo Mikuláš Veselý??? Mikuláš se mi líbí víc, ale ne k přijmení Veselý
Když si řeknete Veselý Mikuláš tak to zní trošku komicky
a Bruno není zase tak obvyklé, aby se mu nesmáli, takže se nemůžu rozhodnout. ![]()
@KlaraS1991 píše:
Zdravím, rozhoduji se o jménu pro kluka k přijmení Veselý. Bruno Veselý nebo Mikuláš Veselý??? Mikuláš se mi líbí víc, ale ne k přijmení VeselýKdyž si řeknete Veselý Mikuláš tak to zní trošku komicky
a Bruno není zase tak obvyklé, aby se mu nesmáli, takže se nemůžu rozhodnout.
A ty cejtis ze mas v brisku Bruna nebo Mikulase? Rozhodnuti je na Tobe. ![]()
@KlaraS1991 píše:
Zdravím, rozhoduji se o jménu pro kluka k přijmení Veselý. Bruno Veselý nebo Mikuláš Veselý??? Mikuláš se mi líbí víc, ale ne k přijmení VeselýKdyž si řeknete Veselý Mikuláš tak to zní trošku komicky
a Bruno není zase tak obvyklé, aby se mu nesmáli, takže se nemůžu rozhodnout.
Proboha, co vám provedl? To bylo nechtěné těhotenství, které ti zničilo kariéru? ![]()
Taky ani jedno
K Veselému mi dobře zní třeba Šimon nebo Adam nebo František nebo Daniel…
Škoda, že se za jméno nepovažuje slovo „nejsem“ - Nejsem Veselý ![]()
@Prof. Farnsworth kazde jmeno je pekne, kdyz se hezky rekne. Rozhodne ale neni pekne je timto zpusobem hanet. Jednoduse lze rici, ze vam osobne se ta jmena nelibi. ![]()
@Hanulka2016 píše:
@Prof. Farnsworth kazde jmeno je pekne, kdyz se hezky rekne. Rozhodne ale neni pekne je timto zpusobem hanet. Jednoduse lze rici, ze vam osobne se ta jmena nelibi.
Vždyť ta kombinace s příjmením je hrozná. Klukovi by se ve škole smáli.
promiň, ale jedno horší než druhé!
Bručoun a Veselý? ![]()
Veselý Mikuláš? no skvělý…většinou jména moc nekritizuji, ale tady mi to nedá…
já znám třeba: Petr Veselý…
když chceš moderní a originální, pak
Erik Veselý
Kryštof Veselý
Eliáš Veselý
Jáchym Veselý
Viktor Veselý
nebo prostě třeba Vít Veselý ![]()
@Slečna Ferka píše:
Taky ani jednoK Veselému mi dobře zní třeba Šimon nebo Adam nebo František nebo Daniel…
Daniel je pritel , Adam je pro me hnusne jmeno a simona uz v rodine mame ![]()
@KlaraS1991 píše:
Daniel je pritel , Adam je pro me hnusne jmeno a simona uz v rodine mame
A co Jáchym? Hezčí jméno snad neexistuje.
Veselý bruno. To zní přímo udesně. Tak asi spis ten Mikuláš. I když je to teda taky dost bída. Hledala bych dal. Co třeba Petr?
Bruno je škaredé jméno, podle mě. Mikuláše jsem původně taky chtěla dát, ale nakonec jsem vybrali obyčejnější jméno a nelituji. A k příjmení Veselý bych Mikuláše nedala.