Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Z těch co jsi už vybrala, bych volila buď David nebo Filip. Také máme Filipa
Já mám termín v půlce listopadu a zvolili jsme Adámka.. I když mě teda trochu trápí, že bude mít narozky, svátek a Vánoce hned po sobě…
Ale jiný jméno si vůbec nedovedu představit… ![]()
@parlira22 já mám dceru v listopadu, hned další den má svátek a pak vánoce..je to teda peklo no:-(
To je přesně jako libi se mi david a vše bude mit v prosinci i svátek narozky vánoce
![]()
@čundračka píše:
Ahojte prosím o pomoc za měsíc se mi má narodit kluk a já se rozhoduju mezi Adam, Antonín, David a Filip. JAké se nejvíce líbí vám prosím názory
Asi Adam.
Já mám narozeniny, svátek, vánoce během 3 měsíců po sobě jdoucích. Pech je to, když mi přítel chce něco dát
.
@čundračka píše:
To je přesně jako libi se mi david a vše bude mit v prosinci i svátek narozky vánoce![]()
pro to jméno bych to překousla ![]()
ještě se mi hodně lídí Jakub - Kubík..
Adam nebo David
Anonym, protoze muj ex se jmenoval David, tak aby chlap nezarlil
.
Moc se mi líbí David.. a hned po tom Adam. Obě jména jsem měla vybrané, ale máme dvě holky ![]()
@parlira22 píše:
@smurfka Peklo pro dcerku, nebo pro Vás?
no zatím jen pro nás..ale čím bude starší, možná jí to začne vadit taky..syn je letní, já jsem letní..je to prostě jiné..jak skladbou dárků, tak možnosti oslav.. ![]()
Příspěvek upraven 01.11.17 v 14:58
Ahojte prosím o pomoc za měsíc se mi má narodit kluk a já se rozhoduju mezi Adam, Antonín, David a Filip. JAké se nejvíce líbí vám prosím názory