Jméno pro třetí miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.21 13:22

Jméno pro třetí miminko

Ahoj, doma máme dvě holčičky- Terezii a Viktorii. Jsem teď těhotná, rodit budu v listopadu a s manželem začínáme vybírat jméno. Pohlaví si necháme jako překvápko, doufáme teda konečně v chlapečka, ale kdo ví :lol: příjmení máme krátké ne české, jen 4 písmenka, začínající na K bez ová. Rádi by jsme, aby jméno ladilo k sestřičkám. Mě se líbí Valerie, Olivie, jenže to se nelíbí manželovi :roll: pro kluka by jsme rádi dali jméno po tatínkovi, tam to je vyřešené, ale co pro holku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
2.7.21 13:24

Anna

• Citovat
  • Upravit
2961
2.7.21 13:25

Jestli chcete vyloženě jméno končícím na E a aby ladilo, tak mě napadla Antonie, Amálie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 13:30

My budeme dávat Emílii-jen tip, pokud chceš dodržet koncovku ie. (Jméno nechceme říkat okolí, proto anonym)

• Citovat
  • Upravit
84
2.7.21 13:35

Marie :). V téhle generaci by byla nejspíš jediná široko daleko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
2.7.21 13:40

Sofie Lucie Valerie Žofie Amelie Melanie Anastazie Cecilie Marie Julie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
2.7.21 13:43

Kornelie, Melanie, Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.7.21 13:45

Pokud chcete, aby zase končilo na ie, tak mě napadá Klaudie nebo Sofie. Jinak se mi líbí Beata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.7.21 13:52

Joo Julie nebo Marie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.7.21 13:55

Doma mám Olivii. Dále v rodině máme Sofii a Viktorii, když vyberu jména končící na e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
2.7.21 14:04

Mně se z těch tvých dvou moc líbí Valerie, máš i vícero variant, jak ji oslovovat :-)
Z dalších jmen, aby končily na stejnou koncovku, mě aktuálně napadá Anastázie, Antonie, Amálie, Patrície, Rozálie, Marie, Lucie, Julie, Melánie, Sofie, Emílie, Klaudie, Kornélie, Lívie, Lýdie, Xenie, Cecílie, Žofie… ani jsem netušila, že přijdu na takový počet, teď si stačí jen vybrat to, které se vám nejvíc líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.7.21 14:09

Mně by k tomu nejvíce ladila Emilie nebo Julie :palec:
Dej pak vědět, jak ses rozhodla ;) A třeba to nakonec bude ten kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
2.7.21 14:10

Valerii bych nedávala… Znám sestřičky Viki a Vali a strašně se to plete. I tatínek uznal, že to asi nebyl úplně nejlepší nápad. Pokud chcete dodržet -ie, tak moje srdcovka je Klaudie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.7.21 18:00

Ze jmen končících na -ie by se mi k Viktorii a Terezii líbila třeba Patricie, Emílie nebo Julie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
2.7.21 18:11

Asi bych se zbytečně neupínala na jméno končící na -ie, předpokládám, že na děti stejně nevoláš Terezie, Viktorie, takže když je to klasická Terka a Viky, tak třetí jméno ani ladit nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze