Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám jednu Romanu, oslovují jí Romi, Romčo, Romano.. mi se to moc nelíbí, ale mi se nelíbí celkově ty jména které jsou známější v mužském tvaru
Pardon za anonym, nechci, aby me tu poznal nekdo. Ja se tak jmenuju a svoje jmeno miluju, jine bych nechtela. A kdyz mi nekdo rekne Romi, tak taju ![]()
Znám jednu Romanu (dospělou). Oslovovali jsme ji Romano, Romčo, Romí. Pokud se vám libi, tak ho dejte. Moc se nedává, tak se určite neztratí..osobne toto jméno mam v kategorii neutrálních jmen
Pekne, hezky znejici, prima zdrobnelinky. Dala bych, bude jedna z mala ![]()
Romanky mám dvě kolegyně. Oslovují Romčo, Romi, Romanko. Mě se to líbí. Navíc jsou to super baby ![]()
Znám jich hned několik, jednu Romanu z nich zrovna nemusím
Ale náš kamarád má tříletou dcerku Romanku a je to hezké a k holčičce se to hodí. Oslovují ji Romanko, Romi. Jestli se vám jméno líbí, dejte ho, záleží přece hlavně na vás ![]()
Mě se líbí, už jen tím, že je to originální, moc jich není, má hodně a dobrý sklonování, za mě ano ![]()
Ano líbí
Jednu znám, říká se jí většinou Romčo.
Tohle jméno je podle mě přesně příklad té zlaté střední cesty mezi jménem, kterých má každý v okolí deset, a takovým, u kterého si každý v duchu pomyslí „No jo, to chtěli být zajímaví.“
Pěkné, neokoukané, ale ne za každou cenu něco extra. ![]()
Znám akorát jednu…Jméno se mi nelíbí..zní tvrdě..ale není to z těch horších..dá se
Líbí se mi, není to tak často davané jméno, třeba jako v dnešní době Ema nebo Vanesa. Pokud se Vám líbí jen do toho. ![]()
Mám ho zkažené asociací na jednu Romanu, která nebyla právě fantastická
Ale jméno je to pěkné, nemá ho každý, přesto to není žádný přitrapnělý výstřelek, takže za mě ![]()
Osobně mi zní velmi tvrdě a připomíná mi to " cikánku" pardón, ale je to můj názor
Nelibi se mi, nebo spis nebudi ve mne zadne emoce, nic. Holcici podoba muzskeho jmena - pro me o nicem.
Ale ocenila bych, ze rodice dali jmeno, ktere nebudi pozornost za kazdou cenu a taky neni tuctove.
Ahoj, s manželem se nám poslední dobou moc zalíbilo jméno Romana
tak mě zajímá, jestli nějakou malou Romanku znáte, jak ji rodiče oslovují a jestli se vám to jméno líbí
Krásnou neděli všem