Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak z výběru bych dala
Anežka + Stela ( tohle jsem chtěla dát jako celé jméno mladšímu synovi když jsem myslela že je to holka)
Anna+Filip ( v rodině máme kombinaci Jakub + Nela)
Nemám dvojčata, ale dva kluky brzo po sobě a jsou Daniel + Dominik
Z vašeho výběru by se mi líbil Jakub+Filip
Anonym kvůli jménům.
Elišku nebo Jakuba bych nedala ani za nic, mají je snad úplně všichni
z holcicich variant se mi nelíbí ani jedna, z klučičích snad ten Filip a Dominik.
Mi by se líbila kombinace František a Rozárka, Leonka a Robin. Jestli jste na klasická jména tak Vašík a Jan, Adam a Filip, Adélka a Rozárka.
Julie a Stela, Anna a Filip, Filip a Dominik. Anežka, Eliška a František se mi opravdu nelíbí, nemám ráda tento typ jmen.
Ufff, dalsi Eliska, to snad ne. A Frantisek to je mineno vazne? Takove otresne staromodni jmeno?
@lauraka No vidíš, a mně se zrovna František líbí. ![]()
A má tolik variant pro malého i velkého.
Za mě jsou nej:
Filip+Dominik
a líbí se mi i
Filip a Šimon - Fíla a Šíma
jinak Aniček, Kubů, Elišek je moc, takže bych vybrala jiné ![]()
Filip a Julie?
jaké bude příjmení? kdyžtak napište do SZ ![]()
Z tvého výběru by se mi líbilo:
Eliška + Julie, Anna + Julie
Eliška/Anna + Dominik
Jakub + Dominik
Z mého okolí pozoruji, že Elišky už jsou spíš školačky(kolem 10 let), malinké neznám, vystřídaly je Elly. Jakoubků/Kubíků máme hodně. Dej co se vám líbí, vždyť se svět nezboří, když budou ve třídě dvě Elišky nebo dva Jakubové. Ona třeba i ta Stela je podle mě začínající hit, v okolí mám už tři. Když se narodilo mé nejstarší dítě, tak zas bylo všude hafo Viktorek, Elišek, teď zas Sofinek, Ellinek, Matyášků, Tobiášků.
Mne se libi ve vyberu vzdy ta prvni verze. Ze je jich hodne bych neresila. Za mych casu byla taky kazda druha Lenka a stejne jsem za to jmeno rada. A Frantisek je mozna stare, ale krasne jmeno, moc krasne…
@Anonymní píše:
Budeme mít dvojčátka, ale pohlaví zatím nevíme, máme tyto návrhy:
H+H: Eliška+Anežka (po babičkách), Julie a Stela, Rozálie a Berenika
H+K: Eliška+František, Berenika+Dominik, Anna+Filip
K+K: Jakub+Filip, Filip+Dominik, Jakub+Šimon, František+ DominikPište prosím, která spojení se vám nejvíc lidí, popř. navrhujte jiná
eliška + anežka n. rozálie + veronika (berenika se mi nelíbí)
eliška + filip, anna + filip
jakub + filip
@Anonymní píše:
K+K: Jakub+Filip, Filip+Dominik, Jakub+Šimon, František+ DominikPište prosím, která spojení se vám nejvíc lidí, popř. navrhujte jiná
Nemám ráda jméno Dominik („Domča“), takže jakákoliv dvojice s Dominikem se mi nelíbí
Jinak se mi to zdá všechno fajn ![]()
Z celeho vyberu se mi libi akorat jmeno Frantisek
jeste tak mozna filip, ale k sobe bych je nedavala. Bereniku, stelu ani julii bych tez nedala. Elisek, rozarek a anezek je ted hafo.
Pro holcicky by se mi ke kratkemu prijmeni libilo Frantiska a Jindriska, pokud se libi ceska klasika proc ne
holka a kluk treba alzbeta a frantisek
pro kluky stepan s simon, kdyz se vam libi ![]()
K+K: Jakub+Filip, Filip+Dominik, Jakub+Šimon, František+ Dominik
Pište prosím, která spojení se vám nejvíc lidí, popř. navrhujte jiná