Jméno Berenika Julie, jak se vám to líbí?

Anonymní
2.7.17 14:49

Jméno Berenika Julie, jak se vam to libi?

Ahoj, s manželem jsme se rozhodli dát naší dceři dvě jména - Berenika Julie, jde o to, že jméno Berenika se nám líbí a jméno Julie je svaté, my jsme křesťani, takže jsme to tam chtěli nějak zapracovat :mrgreen: zajímá mě váš názor a jestli vás nenapadá ke jménu Berenika něco jiného svatého :srdce: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2423
2.7.17 14:54

Připadá mi to ošklivé, každé jmeno zvlast je dobre, ale dve jména moc nechapu, dite se beztak oslovuje jednim (vetsinou prvním),tak k čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 14:57
@Prosimklid píše:
Připadá mi to ošklivé, každé jmeno zvlast je dobre, ale dve jména moc nechapu, dite se beztak oslovuje jednim (vetsinou prvním),tak k čemu to je?

Mne se libi obe a az bude velka, tak si vybere, ktete chce pouzivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Mě se nelíbí ani jedno ze jmen - Berenika je jak z nějaké levné telenovely a Julie jak pro králíka :mrgreen: Ale to jsi asi slyšet nechtěla, že? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419

Jako Julie bude pokřtěná? Jestli jo, připadá mi to hezké. Pokud bude mít dvě jméno a ještě jedno ze křtu, tak je to dle mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 14:59
@lusy.lus píše:
Jako Julie bude pokřtěná? Jestli jo, připadá mi to hezké. Pokud bude mít dvě jméno a ještě jedno ze křtu, tak je to dle mě moc.

Ano, jako Julie bude pokrtena a zaroven to bude jeji druhe jmeno, protoze mi prijde zbytecne dat diteti krtici jmeno a pak ho nechat upadnout do zapomneni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
2.7.17 15:00

Dvě jména takového typu působí strašlivě lacině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27738
2.7.17 15:05

Ono k Berenice bude druhé jméno těžko ladit je to dost tvrdý jméno, jako druhý by se mi líbilo Anežka a nebo Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.17 15:07
@ka2ka píše:
Ono k Berenice bude druhé jméno těžko ladit je to dost tvrdý jméno, jako druhý by se mi líbilo Anežka a nebo Klára

To nezni vubec spatne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
74217
2.7.17 15:09

Mi se Berenika Julie libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4202
2.7.17 15:12

Mně se z toho tedy líbí pouze Julie. Nejsem zrovna příznivcem dvou jmen, a tato dvě spolu se mi nelíbí.
Dlouhé. Chudák holka než se někde podepíše, navíc pokud máte delší příjmení.

Ale je to vaše dítě, vaše rozhodnutí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.7.17 15:14

Moda dvou jmen je desna. Zvolte si jedno. I kdyz.. Obe zneji jako jmena holky z privatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.7.17 15:31

Nelíbí. Berenika je hrozný, je to jak beranice a v Julii vidím pořád tu žížalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.17 15:35

Berenika neni skarede jmeno, v Ceskem kalendari je hromada o dost osklivejsich jmen a hrde je davaji, takze se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
2.7.17 15:37

Je to dohromady moc dlouhe. Misto Bereniky bych dala neco kratsiho, kdyz uz musite mit dve. Nebo dejte druhe jednoslabicne ( pokud takove je, ja se ve svatych jmenech nevyznam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze