Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky, jaké jméno se vám líbí nejvíc? Pořád se nemůžeme rozhodnout?
Když už to musí být, tak Alžběta. Amálie se mi nelíbí vůbec a Barbora taky moc ne.
Amalie tam mě napadlo něco jiného, to ne. Ale když už tak Barbora
Mi se nejvic libi Amalie, moje dcera ma jine jmeno, ale tez se ji rika Meli, Mel, Melko, nekdo rika Melinko, ty muzes Amalko, Ami.
Pak Alzbeta. Bara se mi nelibi.
Alžběta mi osobně přijde strašné, Amalie je pěkné do určité doby a Barbora je takové normální, i když bych možná dala raději Báru než Barboru
My máme Amálii.
Amálka, Amí, Amáluška, Amálinka, Amča, Málinka, Máli, Malča… Má spoustu variant. A když zlobí, tak je Amina.
Přála jsem si ji už dlouho a neměnila bych.
Záleží na Vás, na příjmení, na tom, jak Vám jde jméno přes pusu…
Každé jméno má něco do sebe. Mně osobně se Barbora moc nelíbí, příjde mi tvrdá. Pokud je v příjmení R, asi bych nedávala… Ale Barunka zní krásně…
Alžbětka, Bětuška, Bety, Bětka.. taky hezké jméno.
Dejte na svůj pocit, na své srdce. ![]()
Když bych si s těchto jmen musela fakt vybrat tak asi Barboru.
Amálka to fakt ne většina lidí rádo zaměňuje písmenko a to bych fakt holce nemohla udělat. Proti Betyně nic nemám, ale nedala bych takle staré jméno.
Hlavně co se líbí vám
@Doe_Jane píše:
Alžběta mi osobně přijde strašné, Amalie je pěkné do určité doby a Barbora je takové normální, i když bych možná dala raději Báru než Barboru
Ale Barbora je Bára
@Pechynna píše:
Když bych si s těchto jmen musela fakt vybrat tak asi Barboru.
Amálka to fakt ne většina lidí rádo zaměňuje písmenko a to bych fakt holce nemohla udělat. Proti Betyně nic nemám, ale nedala bych takle staré jméno.
Hlavně co se líbí vám
Chtěla jsem napsat Amálka, ale teď už ne ![]()
Znam holku ted uz pani a je Amela, ale ani ta Amalka neni problem.
Mame jich ve skole nekolik.
@Doe_Jane píše:
jsou dvě různé jména
Já teda znám 10 Bár a celym jménem jsou Barbory nevim: Však aj v kalendaři je jenom Barbora.