Jméno Štefan, Dušan apd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148259
28.5.19 22:56

Holky co Leopold? Leoš, Poldík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.19 23:01
@Anna766 píše:
Třeba se najde taková chvíle :D

koloušek :mrgreen: :mrgreen:, ach jo, proč jsem tu diskusi otevírala :lol:, nebo lépe, měla jsem jít radši spát :) :) :)
no, nevím, nevím, zda původu českýho, nebo tak,
ale ještě mě napadl Matěj, Matyáš byl zmíněný, a nevím zda byl zmíněný ale napadl mi Medard, (Metoděj byl, ale Medard), :think:, nebo
Momír, co říkáš :mrgreen: :mrgreen:? Pak mě napadl Antonín, Karel, Dalibor, František, Zbyněk, Zbyšek - to je opravdu děs :lol: :lol:, Zdeněk, Jaromír, Jaroslav, Slavomír, Slávěk :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.19 23:03
@Anna766 píše:
Holky co Leopold? Leoš, Poldík.

no leoš, Leo - snad to jde v nějaké mezi skousnout.
ale Leopold mi zní jako leopard :mrgreen: :mrgreen:, dravá šelma, i když v dospěli se to může hodit, horší když ten leopold - leopard stojí v loži za pendrek :mrgreen: :lol: :lol:, to není dravá šelma, ale zdechlina :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
28.5.19 23:13

Květoslav říkalo se mu Květek
Drahomír říkalo se mu Drahoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
29.5.19 07:21
@mado píše:
Květoslav říkalo se mu Květek
Drahomír říkalo se mu Drahoš

Květoslava znám, maminka mu říkala Kvitecku, ostatní Slávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
29.5.19 11:26

Blažej, Heřman, Hanuš, Otmar, Ambrož, Emerich, Bohdan, Cecil, Alan, Julián, Alfons, Valtr, Zoltán, Dezidér - projela jsem kalendář a za mě top tragédských chlapeckých jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
29.5.19 11:38

Ruprecht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.5.19 12:16

Luboš, Chrudoš, Cyril :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
29.5.19 14:03

Marcel, Jarda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
29.5.19 14:13

Bruno, Kvido (Quido), Quentin, Marcus, Mathias, Sebastian, Tadeáš (Tadeas), Barnabáš Mikuláš, Nikolas, Miloš, Jarmil, Jošt.

• Citovat
  • Upravit
7223
29.5.19 15:11

Albin, Emil, Josef, Otta/o, Arnošt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
29.5.19 17:55

@sirikit
Kolomán :) to mně připomíná trakař Koloděj od Lady - Mikeš vypráví pohádku. Milé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75488
29.5.19 18:47
@MayaLevin píše:
@sirikit
Kolomán :) to mně připomíná trakař Koloděj od Lady - Mikeš vypráví pohádku. Milé :lol:

To bylo celý takový pohádkový.
Já mám totiž práci jako pohádková babička, taky taková všudezdejší. 8) Živitelé mě vyšlou někam, kam by mě nejenom že v životě nenapadlo jet, ale o existenci předmětné díry často ani netuším. :think: Každý týden někam jinam, nemít GPS, netrefím do práce. :nevim: Takhle jsem třeba minulý týden pracovala na Bojišti - věděli jste, že v ČR existuje vesnice jménem Bojiště? :nevim: Tak existuje a jsou tam moc milí lidi. :srdce:

A přesně takhle jsem vloni byla poslaná do Lhotky kousek od Telče, někam jsem sem svýho času dávala i fotky, protože Princezna ze mlejna hadr. 8o :potlesk:
Nádherná vesnička, na návsi rybníček s lekníny a vyřezávaným vodníkem, vedle plot, na plotě hrnečky, pod hrnečkama dědeček s babičkou u stolečku se suchejma rohlíkama, kterými krmili domácího mazlíčka, megakačera Gunara. :palec:
Maďarští Romové, kteří se na Vysočinu dostali ani nevím jak - a pán se jmenoval Kolomán, aby bylo pohádce učiněno zadost. Ráda na ně vzpomínám. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
29.5.19 19:05

@sirikit
Miluji české/moravské reálie :srdce: čím jsem starší, tím větší jsem vlastenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75488
29.5.19 19:13
@MayaLevin píše:
@sirikit
Miluji české/moravské reálie :srdce: čím jsem starší, tím větší jsem vlastenka.

Přesně tak. :hug: :pankac: :pankac:
A já navíc ještě i lidi v těch vesničkách/městech, protože když se k nim člověk dostane blíž, jsou to často neskutečný příběhy a úžasní lidi, vyjímky potvrzují pravidlo. :srdce:
Jsem kdykoli ochotná se kvůli kydání do vlastního hnízda s kýmkoli zhádat. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze