Jméno k příjmení Krok

Anonymní
24.5.19 09:43

Jméno k příjmení Krok

Ahoj, co by se vám líbilo k našemu příjmení pro chlapečka? Nám se líbí spíše netradiční jména, ale zase máme soudnost a nedali bychom k příjmení něco úplně cizího…tak přemýšlíme třeba nad Jindřichem, ale tam se bojíme, že je tam R i Ř. Také se nám líbí Patrik, jenže R-R…no dost se nám líbí i Denis. Jenže manžel se pořád bojí, že mu děti nebudou říkat jinak, než Denis-penis…jako jasně, na každé jméno se něco najde, ale manžel má možná pravdu, že tohle je prostě až moc pro puberťáky lákavá asociace…tak potom ještě Daniel, těch je ale hodně nebo Eduard, ale není to moc tvrdé?… Ach jo, jsme asi moc kritičtí, ale ono je to taaak těžké…ještě by připadalo do úvahy Šimon nebo Filip…kdyby vás ale napadlo něco méně tradičního, co by se ale hodilo k příjmení, tak prosím dejte vědět…Jinak já miluju jména Maxmilián, William a Alfréd, ale prostě k příjmení…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3594
24.5.19 09:46

Daniel nebo Filip. I Alfréd by šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
24.5.19 09:46

Z vašeho výběru mi k příjmení sedí jména Denis, Daniel, Šimon, Filip, i ten Maxmilián mi přijde celkem v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.5.19 09:48

Nevím proč, ale první mě napadlo Viktor. Ale tam máš ty dvě R… :think: z těch vašich se mi líbí šimon, ale nezapomínej na to, že je to Vaše volba, dejte takové jméno, které se líbí vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.5.19 09:49

Z toho cos napsala bych vybrala Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
24.5.19 09:50

Filip je fajn, Eduard taky, ještě mě napadl Lukáš.

Denis je v mých top 5 nejhorších jmen, takže toho bych určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.5.19 09:53

Kryštof nebo Alexandr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.5.19 09:55

U Patrika mi přijde horší, že končí stejným písmenem, jako začíná příjmení - ty dvě R tolik nevadí, ale dvě k za sebou se blbě vyslovují. Aby z něj nebyl Patrikrok. Alfréd je fajn, připadá mi jako netradiční jméno, ale ne úplně blbé a cizí jako William (to jméno miluju, ale jedině k cizímu, neslovanskému příjmení). Filip a Daniel jsou pěkná jména, ale taková běžná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148496
24.5.19 10:03

Jindřich. Určitě. K prijmeni Krok se hodi delší a obyčejnejší jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
24.5.19 10:09
@Anna766 píše:
Jindřich. Určitě. K prijmeni Krok se hodi delší a obyčejnejší jméno.

To zní taky dobře. :palec:

I ten Kryštof se mi k příjmení hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.5.19 10:11

Radovan Krok. Stanislav Krok. Vlastimil Krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
24.5.19 10:14
@Anonymní píše:
Ahoj, co by se vám líbilo k našemu příjmení pro chlapečka? Nám se líbí spíše netradiční jména, ale zase máme soudnost a nedali bychom k příjmení něco úplně cizího…tak přemýšlíme třeba nad Jindřichem, ale tam se bojíme, že je tam R i Ř. Také se nám líbí Patrik, jenže R-R…no dost se nám líbí i Denis. Jenže manžel se pořád bojí, že mu děti nebudou říkat jinak, než Denis-penis…jako jasně, na každé jméno se něco najde, ale manžel má možná pravdu, že tohle je prostě až moc pro puberťáky lákavá asociace…tak potom ještě Daniel, těch je ale hodně nebo Eduard, ale není to moc tvrdé?… Ach jo, jsme asi moc kritičtí, ale ono je to taaak těžké…ještě by připadalo do úvahy Šimon nebo Filip…kdyby vás ale napadlo něco méně tradičního, co by se ale hodilo k příjmení, tak prosím dejte vědět…Jinak já miluju jména Maxmilián, William a Alfréd, ale prostě k příjmení…

Z uvedených mi Denis přijde nejlepší.
Co budou řikat ostatní. Denis penis je ještě dobrý. Když děti někoho zesměšnit chtějí, najdou si důvod jakýkoliv. Vem si, kdybyste mu dali jméno Burak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
24.5.19 10:35

@Premek_Orac burak je pěkný. A nebo Ross by k tomu příjmení šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
24.5.19 10:37

Prokop Krok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10244
24.5.19 10:38
  • načítám...
  • Citovat