Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jasmina80
víc se mi líbí Jasmína, ale k vašemu příjmení Tamara. Maja se mi nelíbí.
Normálně bych asi volila Tamara ale Tamara Romano… mě nesedí ten konec a začátek k sobě ra - Ro. Špatně se to vyslovuje a co kdyby ráčkovala chudák ![]()
Takže za mě asi Jasmina. To jméno se mi líbí, dá se i docela pohodlně zkrátit a myslím, že k příjmení sedí ![]()
Maja není ošklivé ale přikláním se k tomu, že u nás by si většina lidí myslela a dokola se ptala jakého jména je to zkratka nebo jestli je to Mája, a Maruška…
Jasmina a po ni Tamara. K prijmeni se hodi
Maja bych nedávala.
Tamara Romano mi zni hrozne tvrde. Jasmina je pekne, vzdycky se mi libilo, jenze vetsine lidi evokuje arabsky puvod (v arabskych zemi je to velmi casne jmeno) a pokud bude holcicka tmavsi typ, tak bych z toho nebyla nadsena (nic proti arabum obecne, ale situace jaka je…).
Jinak mi se libi verze Maya - pokud bude mit neceske prijmeni, tak bych volila takto. Verzi Maja prectou anglicky mluvici jako „Madza“, spanelsky mluvici pak treba jako Macha, no proste „j“ bych vynechala ![]()
U mě jednoznačně Tamara, kdybych měla třetí dceru bylo by to nejspíš právě tohle jméno
Tamara, nedovedu si představit, že by se dospělá žena jmenovala Jasmina ![]()
@Ali-Ali
Jo tuhle verzi Maya.
Tu bych dala na první pozici. Před Jasmínu.
@jasmina80 A co dát zkrácenou verzi Jasmin Romano? Žila jsem v De a tam byla tato zkrácená podoba, líbí se mi to víc. Spolužák má Mayu, mně se to jméno líbí a to jsem pejskař a nespojila bych si to hned se psy. No a Tamara za mě vůbec.
Třeba bude ještě jiná verze
Z těch tří jedině Tamara
(ano, asi jsem zaujatá, jelikož se tak jmenuju
)