Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jasmina80 píše:
@Tichošlápek prijmeni Romano
1. Tamara Romano, 2. dala bych Yasmin Romano, 3. Maja Romano
Ale napadlo mě že dokonale zní Lada Romano
.
1. Maya Romano
2. Yasmin Romano
3. Tamara Romano
Myslim ale, ze bys mela dat na vlastni usudek a cit ![]()
Dala bych Maya Romano, Tamara je moc tvrdé, Jasmine se mi nehodí k přijímení…
@jasmina80 píše:
Ahoj, nejak se nemuzeme rozhodnout
Za mně: Maja Romano anebo Maia Romano.. I když bych dala nějaké jiné.. měkčí.. Ta(ma)RA ROmano zní hrozně tvrdě
Nejlepší jméno, které jsem mohla dostat. Jsem za něj vděčná svým rodičům. A nechápu ty, co tady tvrdí, že jméno není pěkné, nebo že je tvrdé. Je to dokonalé jméno a hlavně originální. Nejste ovce, která jde s davem. ![]()
Velmi dlouho bych si přála dát svému budoucímu dítěti (holčičce) jméno Tamara. Takže za mě jedině Tamarka +) Jasmína mi přijde jak jméno pro pohádkovou princeznu a Mája není špatný jméno, aloe… vlastně ani nevím, prostě Mája je mi cizí.. ![]()
@taminaa ono nikdy nebude jmeno na svete, ktere se libi vsem.
Ja take miluji svoje jmeno Simona a mam za to, ze rodice mi vybrali to nejskvelejsi.. A potom slysim nazory lidi, ze je to desne tupe jmeno, a nedali by je ani nepriteli
Proste nikdy nic neni vseobecne pekne nebo skarede. Nezavdecis se vsem ![]()
Me se Tamara moc libi, je to neonosene.
@taminaa no vidíš - mne rodiče taky dali jméno, které nejde s davem a je mi to nepříjemné. To je o povaze ![]()
Maya Romano nebo Maia Romano (s tím měkkým i se mi to líbí víc).
Jasmin(a) bych nedala, v zahraničí to budou nejspíš vyslovovat džasmin(a) a to mi zní hrozně. Yasmin za mě určitě ne, protože to je typické arabské jméno a když ho slyším, představím si ženskou v burce.
Tamara je hezké jméno, ale nehodí se k příjmení. Jak už tady padlo, to ra-ro zní divně.
@taminaa píše:
Nejlepší jméno, které jsem mohla dostat. Jsem za něj vděčná svým rodičům. A nechápu ty, co tady tvrdí, že jméno není pěkné, nebo že je tvrdé. Je to dokonalé jméno a hlavně originální. Nejste ovce, která jde s davem.
ano ano
![]()