Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@M-A píše:
Stejne byste asi rikali Tim, to spis Timotej nebo nekde jsem uz videla i Timon… Timur bych nedala… UR na konci je na me moc tvrde
Timon - a bracha bude Pumba ![]()
Dala bych ho. Timura a jeho partu zná naposledy naše generace. Mimochodem v té knížce se zmiňuje, že ten hodný Timur má zase jméno po nějakém zlém carovi.
@Silvie14 píše:
@M-A Zkráceniny Tim, Timko, Timmy…
Chudák malej ![]()
Chceš se mu pomstít? tak ok, v tomto případě mu dej takové jméno.
@Šmoulice Pro mé dítě to není, debatujeme s kamarádkou a jméno se nám pro jejího malého zamlouvá, ale chtěly jsme se zeptat, co na to ostatní a kamarádka tu účet nemá…
Hned se mi vybavil Lemur. To je jak jméno pro opici. Jestli svého syna milujes, nedělej mu to.
Ja znam jen „Timur a jeho parta“ - „krasna“ sovetska knizka a film z roku 1940
![]()
@Silvie14 píše:
@M-A Zkráceniny Tim, Timko, Timmy…
Timur a jeho družina, první asociace. Ale je pravda, že generace pod 20 a mladší to už nezná a nic jim to neevokuje.
Když mu budete říkat Tim, Timmy… proč ne raději Timotej?
A jaké má příjmění? Protože můžete mít sebeexotičtější jméno, ale když to prsknete k příjmění Novák, Šalplachta, Havlík… tak to bude působit nevhodně.
@anonymouss píše:
Timur a jeho družina, první asociace. Ale je pravda, že generace pod 20 a mladší to už nezná a nic jim to neevokuje.Když mu budete říkat Tim, Timmy… proč ne raději Timotej?
A jaké má příjmění? Protože můžete mít sebeexotičtější jméno, ale když to prsknete k příjmění Novák, Šalplachta, Havlík… tak to bude působit nevhodně.
Neni Timotej / Timotei znacka samponu? ![]()
Líbí
Asi bych ho nedala, máme jiné favority, ale jméno mi nic neevokuje, ani nenutí k hloupým komentářům ![]()
Jojo, Timur a jeho parta ![]()
Mne se jmeno jako takove libi, ale je Ruske, takze ne.
Taky jsem z generace, kdy mi hned vyskočí: Timur a jeho parta. Ale to už je zapomenuto, takže pokud se rodičům jméno líbí a budou ho vyslovovat s láskou, proč ne.