Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tohle spíš vypadá na sedací nerv. Ale i ta plotýnka by byla možná.
No zřejmě bych se nechala vyšetřit západní medicínou a podle toho, co to bude za nález bych šla řešit sedací nerv - baňkování, tejpy nebo plotýnku - dornova terapie a breusova masáž. Jelikož operace plotýnek je úspěšná z 50% a ve 30% se stav vrací zpátky ![]()
Příspěvek upraven 14.04.14 v 12:29
Asi máš vyhozené esíčko. Zkus si lehnout na záda. Pokrčit pravou nohu na 90 90 a levou rukou ji přetoč. Hlava je otočená do prave, noha do leva a obě ramena na podložce. Prodýchni a druhá strana.
Joga je fajn, jen je potřeba myslet na své tělo s láskou a neubližovat si ![]()
Ještě bych se zeptala ohledně toho SI skloubení, zda-li se objevují tyto příznaky, že mám problém se i bezbolestně ohnout, zvednout malýho, někdy mě bolí pravá, někdy levá hýždě, ty bedra teda skoro pořád. Někdy i v leže, když mám zrovna blbej den. Ale je mi jasné, že to může být cokoli.
Pěkný den
Mám malý dotaz. Stalo se někomu z vás, že jste si na joze „něco udělali“ a trápí vás to dlouhodobě? Konkrétně, byla jsem před 3 měsící na joze, již po několikráte a od té doby mě bolí zadek, vystřeluje mi to do nohy a k tomu i spodní část beder, nemůžu pohodlně sedět. Jen doufám, že jsem si nevyhřezla plotýnku, to snad ale není tímto způsobem možný doufám.