Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, vím že nejste lékaři nicméně bych chtěla jen znát váš názor.
Chodím na vacushape a byla jsem tam cca 4 ztohož 3× mě po něm začalo dost dobře bolet přesně v podbřišku…takové jak velké bolesti před menzesem, bolí to i když sedím a třeba se nadechnu. vím že jsem netrénovaná a třeba mě to bolí z cvičení, nicméně nohy a nic jiného než ten podbřišek mě nebolí..při cvičení mě to nebolí ale asi hodinu, dvě potom a bolesti mám max do druhého dne…Nerada bych si zadělala na zdravotní komplikace. šli by jste k lékaři nebo by jste tam přestali chodit?
No, vacu hodně prokrvuje panevni dno. Zašla bych na gyndu, jestli nemám nějaký gyn. Problém. Chodím na to pravidelně a nic me neboli.
A co se zeptat přímo v tom studiu? Podle mě to dobře není že tě to bolí
a asi bych tam nechodila, přeci jen ten podtlak a teplo nemusí dělat každému dobře.
Je potřeba se zeptat na kontraindikace třeba na jejich stránkách protože já na to chodím taky ale nejdřív jsem si přečetla jestli nemam nějaký problém z těch věcí co tam psaly.
@neonqa no já nemám žádný problém co jsem četla, nicméně po každém cvičení jsou ty bolesti horší a horší, dnes jsem tam volala, tak řekla at si zajdu za lékařem…