Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
a teď zcela odbočím od filmu… co říkáte na tohohle
http://i.imdb.com/…5162_400.jpg
to je Stephen King......
baghiro co mi to děláš!!! jak mám umýt to zatracený nádobí…to je ale kus chlapa! do vitríny
škyt škyt…
Tanísku - pěkná diskuze
![]()
Missorko - jsi hodná, že jsi ji tu ještě nechala a ještě navíc dodáváš fotky
Opravdu se bavím.
Lukáše Vaculíka jsem taky měla moc ráda. Po filmu Kamarád do deště jsem byla nadšená, jak když je to můj kamarád
(to je to mládí…) Napsala jsem si i o fotku, kterou jsem dostala (pak mi někdo zkazil iluze, že to nepodepisoval on, ale že mu s tím pomáhají rodiče…
). Dlouho byl můj miláček Peter Nagy (měla jsem pokoj plný plakátů, fotek, byla jsem ve fanklubu…). Hodně se mi líbil Piere Coso (teď nevím, jestli je to dobře), hrál ve filmu Cindy (taková novější Popelka, no teď už je to taky historie). Toho kdybyste některá vyštrachala, tak bych se zase pokochala pohledem
Jinak ti, co tu byli jsou taky úžasní (Mel, Bruce, Nicolas, Antonio…). V Top Gunu se mi ale víc než Cruise líbil Val Kilmer!!! Byl dobrý i v Lovcích lvů. Jo a taky je pěkný chlap, ten co hrál ve Fantagiro toho zlého kouzelníka (dlouhý tmavý vlasy, uhrančivý pohled…).
No nic, zpět do reality, jdu dělat děcku kaši…
![]()
Katka
Aragorn je super!!!
Sunn: kdo je ten první krasavec? nemůžu si zaboha vzpomenout, kam ho mám zařadit…to není Odpadlík Lamas, že ne?
Myslím toho ze strany 10…cifix, než něco napíšu, tak už to není skoro aktuální
![]()
Missorko - to mu říkám „spravit si oko“ po této diskuzi asi odhodím brýle… ![]()
Baghíro, co nedokázala dosud žádná fotka, tak ta tvoje
a naprosto, mám naprosto mokrý monitor, po dlouhé době se tu řechcem všici jak debili a slzy smíchu cákaj až tam. Tu nejvypečenější půlku jsem si uložila a ve vhodný okamžik (doufám, že se jedná o mrtvoly a tudíž už jich tolik nebude) je pošlu dál. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katko73, jo to je přesně ono Piere Coso ze Cindy, ááách jooo… ![]()