Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
souhlasim. na me skvele pusobi vubec to slunicko a teplo… taky je mi mnohem lip… ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj kdybys chtěla si popovídat o kytkách tak tady:
Ahoj holky mě by zvedlo náladu ještě víc, kdybych s kým měla vozit kočárek:-(
Ale sluníčko a usměv mé dcery mi lepší náladu dneska celý den:-)
Mě taky zvedne náladu jaro. Nejvíc mě potěší , když vidím všude krásně rozkvetlé stromy, krásnou zelenou travičku, kytičky v travičce atd. Jaro je asi nejhezší roční období, že holky? ![]()
No jaro je protě úžasné. Co dokáže s přírodou a námi všemi. A by kytičky jsem si vy:,–(ila a opět se na ně chodím každou chvíli koukat a tak nějak častěji jsem s dcerkou 2/5 na balkóně. I tam někdy svačíme. Jo a moc děkuju za ten odkaz na kytičky.
@Sibyla0 píše:
Jogurtová Milka
tak to já raději nejogurtovou. a bez oříšků
Holčiny,
tak Vám musím sdělit, co určitě funguje proti špatné náladě a ohoblovaným nervům. Především je to to jaro. Na první pohled to možná nezabere. Ale pak jsem si vy:,–(ila na balkon pár trvalek a mám je v truhlíku. A mám z nich takovou radost, hlavně když je tam každé ráno vidím. Tak jsem si ještě dnes koupila pár nových sazeniček a moc se těším, že si je na:,–(ím. Abyste si nemyslely, já vůbec nemám s pěstováním žádné zkušenosti. Ke všemu mě přivedla mamka, která má každý rok přímo „výstavní balkon“, ale letos, když jsem to zkusila taky, mě to úplně pohltilo. Už se těším, že si je jdu za:,–(it. Tak to byla jen taková rada a tip na dobrou náladu.