Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Missorko - to jsem ráda,že to nesmažeš ![]()
Chlap kouká polouraženě na tv,doma nic neuděláno,tak jsem jim dala aspoň rychle večeři.
moc se tady bavím a chechtám
![]()
Kavi -Chlápek co hrál v Mumii(plešatej
super
to samé je původním povoláním leštič rakví Sean Connery,„Žofré“,Patrik Sweizy,Diezel .........a kopa dalších
Taky jsem měla období…
Oba jsou k sežrání ![]()
http://im.super.cz/…654/7170.jpg
Jémine takovejch krásnejch chlapů pohromadě ,já se odsud neodlepím
![]()
Jo a ten herec Mumie to je moje krevní skupina
![]()
Ale zasejc takovek Kamča Střihavků taky nejni k zhození
![]()
Ed Norton, když hraje, mám husí kůži…
Já už musím vypadnout od Pc… ráno ahoooooj.
Missorko - je to nejatraktivnější diskuze tady
![]()
Dobrou. sunn
Už mi z toho skřípe i kolečko na myši
no nic odcházím spát?? nebo se mi manžel urazí definitivně ![]()
Klaris
PS. jestli tahle diskuze bude mít nějaký vliv na naše dnešní „spaní“
tak nebyla rozhodně marná
![]()
Teda holky,
jdu do své diskuze oznámit jak moje malé miminko pěkně přibírá a na co nenarazím… No, snad si do zítra udrží stejnou váhu, maminka už to dneska nespíš nestihne, bo bude sedět tady…
![]()
Kvůli tomuto pánovi jsem byla v kině na posledním dílu Pána prstenů celkem 4×…
http://www.premiere.cz/…nky/1287.jpg
Pindruse01 píše:
tak se mi to nepovedlo - byl tam jandák pro ty co se jim obrázek neotevřel…
Ariana - Anděl Páně jsem viděla část před porodem a málem jsem se počůrala smíchy! Viděla jsem to asi 20 min a řechtala se jak pominutá - v těhu jsem totiž měla stavy, které jsem nazvala „hormonem štěstí“ - prostě jsem se začla smát (hodně hlasitě) i kvůli absolutní blbosti. No a když jsem se dívala na anděla páně (na ten začátek) tak jsem se tak rozřechtala, že mi to švagři vypli se slovy „jestli smíchy začneš rodit, tak my tě do porodnice nevezeme“ takže mám ještě část před sebou! Ale super bylo jak „vystřídal“ svatého petra a to jeho luskání![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo je to senza. Lucinka to dostala od babičky na DVD jako pohádku. Hahaha. Moc jí to nebere. Ale my na to s manželem civěli a děsně se bavili.
Osvaldová jako anděl je taky božská a Bartoška jako Pán Bůh taky. Uriáš je taky pěknej chlap. ![]()