Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte běkdo joolz hub? Dost o něm přemýšlím, mám joolz Day, ale malá má 6 měsíců a už se mi skoro nevejde do korby. Jsem s ním moc spokojená, a ráda bych další kočárek od joolz. Moje otázky- jste spokojeni? Jaké klady-zápory jste na kočárku našli? Do kolika let jste používali? Bude problém tam dát půlročního prcka úplně do lehu? Moc děkuji, chci se rozhodnout správně
popřípadě jaký jiný byste doporučili? Našla jsem jen staré diskuze.. ![]()
Mám od Joolz všechny typy a Hub je moje sedcovka. ♥️ Teď úplný leh je vážně super! Kdyžtak se ptejte konkrétně. ![]()
Jinak u první jsem používala sportak Hub cca od 5 měsíců. Vozí se v něm příležitostně doteď (3 a kousek). U druhorozené jsem měla jako první kocarek Day+ a pro starší stupatko. Beru ho po okolí a na nákupy. Teď v létě asi víc využiji Aer. Ten Hub jsme si nechali u prarodičů, ale ne proto, ze by mi nevyhovoval. Jen máme proste v bytě novější Day+ s tím stupatkem, dvojkocar a dva Aery. ![]()
@Lorymk jee, tak to ráda slyším
a zapínání? Spousta lidí si na něj stěžuje
a vyhovuje vám jak je kočárek nízky? Je prý nižší, než ostatní sporťáky ![]()
Novější hub+ má ty pasy lepší, já mám ten starý. Starší dceru jsem pasovat nemusela, ale mladší je drak a ano, ty staré pasy jsou oříšek.
Jinak nízký mi nikdy nepřišel… I když asi nižší je, ale nikdy mi to nevadilo. Jedinou nevýhodou jsou pro mého draka ty staré pasy, protože se malá strašně bráni zapnutí.
@Lorymk super, moc vám děkuji, to zapínání asi doufám přežijeme, kočárek se mi moc líbí, jeden joolz už mám tak půjdu do dalšího, když jste s ním spokojená
![]()
Hub je skvelej, pouzivala jsem i korbu i sportak. Sportak od 7 mesicu, maly jeste nesedel, ale nechtel uz byt v korbe. Uplny leh, pololeh, moznost otoceni sedacky, syn i ja spokojeni. Zapinani pasu mi nijak nevadi, pouzivala jsem teda na zacatku jen ramenni pasy, ty jsem pak oddelala a pouzivam ted jen bederni. Vlastne nemam jedinou vytku, snad jen, ze by na strisce mohla byt clona, jako byla u korby, ale to je detail. Jsem prcek, takze mi nevadi vyska a je lehoucky. Chvalim ho kudy chodim
![]()