Joolz hub- máte někdo? Jste spokojené?

67
16.6.23 11:13

Joolz hub- máte někdo? Jste spokojené?

Ahoj holky, máte běkdo joolz hub? Dost o něm přemýšlím, mám joolz Day, ale malá má 6 měsíců a už se mi skoro nevejde do korby. Jsem s ním moc spokojená, a ráda bych další kočárek od joolz. Moje otázky- jste spokojeni? Jaké klady-zápory jste na kočárku našli? Do kolika let jste používali? Bude problém tam dát půlročního prcka úplně do lehu? Moc děkuji, chci se rozhodnout správně :D popřípadě jaký jiný byste doporučili? Našla jsem jen staré diskuze.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
16.6.23 12:09

Mám od Joolz všechny typy a Hub je moje sedcovka. ♥️ Teď úplný leh je vážně super! Kdyžtak se ptejte konkrétně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.6.23 12:13

Jinak u první jsem používala sportak Hub cca od 5 měsíců. Vozí se v něm příležitostně doteď (3 a kousek). U druhorozené jsem měla jako první kocarek Day+ a pro starší stupatko. Beru ho po okolí a na nákupy. Teď v létě asi víc využiji Aer. Ten Hub jsme si nechali u prarodičů, ale ne proto, ze by mi nevyhovoval. Jen máme proste v bytě novější Day+ s tím stupatkem, dvojkocar a dva Aery. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.6.23 12:13

@Lorymk jee, tak to ráda slyším :srdce: a zapínání? Spousta lidí si na něj stěžuje :lol: a vyhovuje vám jak je kočárek nízky? Je prý nižší, než ostatní sporťáky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.6.23 12:16

Novější hub+ má ty pasy lepší, já mám ten starý. Starší dceru jsem pasovat nemusela, ale mladší je drak a ano, ty staré pasy jsou oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.6.23 12:20

Jinak nízký mi nikdy nepřišel… I když asi nižší je, ale nikdy mi to nevadilo. Jedinou nevýhodou jsou pro mého draka ty staré pasy, protože se malá strašně bráni zapnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.6.23 12:29

@Lorymk super, moc vám děkuji, to zapínání asi doufám přežijeme, kočárek se mi moc líbí, jeden joolz už mám tak půjdu do dalšího, když jste s ním spokojená :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.6.23 13:02

Věřím, že budete spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.6.23 14:11

Hub je skvelej, pouzivala jsem i korbu i sportak. Sportak od 7 mesicu, maly jeste nesedel, ale nechtel uz byt v korbe. Uplny leh, pololeh, moznost otoceni sedacky, syn i ja spokojeni. Zapinani pasu mi nijak nevadi, pouzivala jsem teda na zacatku jen ramenni pasy, ty jsem pak oddelala a pouzivam ted jen bederni. Vlastne nemam jedinou vytku, snad jen, ze by na strisce mohla byt clona, jako byla u korby, ale to je detail. Jsem prcek, takze mi nevadi vyska a je lehoucky. Chvalim ho kudy chodim :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí