Jorkšír - kdo má, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
19.10.16 09:38
@markyj píše:
@AndelaCerna Pozor na Royal Canin!!! To už vůbec není kvalitní krmivo, nyní se dokonce vyrábí v Polsku a na obalu už se ani nedočteš kolik čeho je v krmivu obsaženo. Takže za mě FUJ
:jazyk: chovatelka tim krmila do chvíle než jí fena po porodu na nich málem chcípla :? a stačilo jen že výroba je v Polsku, no nekvalitní byly vždycky jen mají krásnou reklamu ale kolem maso to jen proběhlo :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.10.16 09:47

@Markéta80 my tedy máme čivavu, ale krmili jsme právě Caninem - neznalý věci a ještě jsme si mysleli jak mu dopřáváme :D pak jsem se o to začala víc zajímat, složení atd. a byla jsem docela v šoku. No jo no hezký obal a reklama udělá své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.10.16 09:51

@markyj :? o práv, navíc všude ho chválí, levný taky neni ale mezi nim a marketovkou žádný rozdíl :? no to chce trošku hledat a číst složení ;) Navíc u těch mini psů se ani finance řešit nemusí. naše sežere za měsíc cca 1kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.10.16 13:53

Děkuji za reakce :oops: Určitě šetřit nebudeme, jednou si toho pejska pořídíme, tak proč na něm šetřit. Jen nevím, jestli biewera nebo ‚normálního‘ jorkšíra. :think: Uvidím, třeba mě nějaký okouzlí a bude to láska na první pohled :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.10.16 15:09

@Makaronka1 já jsem chtěla klsiku, u biewrů je hodně bez pp a tam to chce někoho kdo dlouho chová ale s výstavama je problém :? Jorci jsou hodně modní tak to chce pořádně vybírat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 16:56

To je nas Báďa..musime se pochlubit❤????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
7.6.19 09:34

@Magdavrabnova macs ;) ty jsou kvalitní, hodně dobré a i cenově fajn jsou od animondy, ale tam chce koukat na složení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný