Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jak doma říkáte Josefinam a Antoniim? Jasne Pepiny, Tonicky, ale mne jde spíše o tvary v základním tvaru
Děkuji moc za tipy ![]()
@Pepina11 píše:
Ahoj holky, jak doma říkáte Josefinam a Antoniim? Jasne Pepiny, Tonicky, ale mne jde spíše o tvary v základním tvaruDěkuji moc za tipy
Líbí se mi a jednu Toničku znám. Pepina mi nepřijde hrozná, vždyť se Josefovi taky říká Pepo.
Říkala bych Josefino a Antonie
jinak po Elach teď tohle začíná frčet no, tak se pak inspiruj na hřišti ![]()
Říkáme doma dceři Pepi, Pepčo, Pepinko, Pepino, Josefínko. Mí Rodiče oslovují Jožínko, Joži… no jak se komu líbí. Slyší na všechno
Ja znam Antonii a cely zivot se ji rika Tonča, coz mi prijde hrozny. Josefina se mi libi, ale Pepina bych ji taky rikat nechtela.
Nechápu jak někdo v dnešní době může vůbec takhle pojmenovat dítě… Pepino je fakt příšerné a Toničko taky ![]()
Jedině v základním tvaru, jinak mi to hrozně rve uši..
Oboje je hezké, já bych volila Antonii. Už jen proto, že z krásné Josefíny by byla Pepka.
Ani jedno, mně se ta jména nelíbí.
Když už, tak asi Josefína.
Me se v zakladnim tvaru strasne libi Josefina. Ale uprimne tak tem holcickam nikdo nerekne. Kazdy vola Pepo, Pepko, Pepino a to me osobne prijde hrozny.
Moji kamaradce Josefine rikame Fino, ji se libi jeste Pepca. Antonii neznam zadnou, ale asi bych ji rikala Tona nebo Tonicka (podle veku).
Neni to spatne jmeno, ale mi prijde hrozne osloveni Pepina nebo Pepca. To je proste skarede.
Ženy, však já se neptala, jestli se vám ta jména líbí nebo nebo ne, to mi je jedno, mne se moc líbí, jen jsem chtěla, kdo má holky s těmito jmény doma, tak jak je ruzne oslovují 🙂