Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Kryptozoo píše: Více
JJo, to jsem četla, ta informace, kterou hledám, tam ale není.
Měla jsem Jožánka Dana na dceru, nosila jsem ji v něm cca od jejího roku do tak 2,5 let. Bylo super! Pevný bederák, úplně blbuvzdorné nastavování. Bylo pohodlné i manželovi. Předtím jsem měla Belenku 4ever a ta mi pak přestala být pohodlná, protože měla měkký bederák. Jožánka jsem si koupila ve Zkusnositku v Praze a nelitovala jsem. Za mě jedno z nejlepších nosítek.
Zvažuji koupi nosítka Jožánek Dan. Nemám ho kde vyzkoušet a už se nutně potřebuji rozhodnout. Bohužel není to úplně rozšířené nosítko a našla jsem jedinná obsažnější videa paní Hernové, která ale málokdy stahuje ramenní popruhy až po nasazení, takže netuším, jak moc lehce to jde.
Zkoušela jsem facebook a nosící skupinu, ale též mi tam nikdo nebyl schopen odpovědět.
Nosítko i na pohled přijde celkem prakticky udělané a má poměrně široký a pevný bederák, což některá ostatní praktická nosítka ne vždy splňují.
Takže mě celkem dost mate, proč ho vzhledem k příznivé ceně nemá více lidí. Nemáte s ním někdo zkušenost? Pokud ano, kolik váží? Jdou ty popruhy posunovat lehce?
Jinak, chci koupit z druhé ruky na vinted, máte obecně pozitivní nebo engativní zkušenosti s prodávajícími ze Slovenska?
Díky