Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Je mi 25 let a jsem pár měsíců po rozchodu po devítiletém vztahu. Sexuální zkušenosti jsem zažila jen s mým ex který byl o rok starší, taky nezkuseny. Teď jsem poznala nového přítele, je o 13 let starší. Popravdě ani nevím co se jemu na mě líbí. On mi říkal o jeho zkušenostech, jak životních tak sexuálních. Skupinové sexy, trojky -zeny, muži, swingers atd.. hodně se mi svěřuje. Už jsme se spolu párkrát vyspali. On mi říkal že se mu to moc líbilo, že ho to bavilo. Ale mě upřímně moc ne. Přišel mi trochu…no nudný. Ani orgasmus jsem nemela, nedokázala jsem se uvolnit ani po alkoholu. Prostě jsem chtěla aby se to jemu líbilo. Taky jsem dost stydlivá. Když si spolu písem, tak po večerech nahazuje téma sex. Co se mi líbí a tak… A co mu mám říct? Já mu říkala že jsem měla jen jednoho partnera, že prostě žádný zkušenosti nemám. Přijde mi jak hluchej. Po sexu říká že mu mám říct zase co se mi líbí…ale já ani sama kloudne nevím. Většinou jsem mela orgasmus při sexu. Nebylo to že by něco dělal špatně, asi je prostě chyba ve mě. Ale jak to řešit?
Prostě kecal. O sexu víc mluví, než ho dělá. Proč si nehledáš mladšího?
Už zase? Váš vztah nemá budoucnost, ztrácíš jen čas. On tě má jen na píchání (mladý maso). A ještě je to nejspíš bájný lhář. ![]()
Sic jsem nebyla manzelova první a zkušeností jsem měla mnohem víc já, absolutně jsme se nemuseli bavit o tom, co kdo má rád. Prostě to nějak vyplynulo a sladili se spolu. Ne vždy jsou partneři kompatibilní… A taky znám lidi, co o sexu umí básnit a jejich maximem je 5 minutový misionář…
Tento styl psani se zde jako anonym objevuje az prilis casto. Trolliku, mel bys do toho dat
trochu invence a ne si porad tahat za sulina. ![]()
Kvantita nerovná se kvalita. To, že někdo měl v posteli davy neznamená, že je zkušený nebo dobrý milenec. Myslím, že spíš v dlouholetém vztahu zajde člověk dál než se známostí na jednu noc.
Po 9 letech vztahu nemáš žádné zkušenosti? Ty se přece nezískávají jen velkým množstvím partnerů
I s jedním můžeš vyzkoušet ledacos. Nicméně s tímhle exemplářem k sobě nejspíš nepasujete no, každému s každým to v posteli klapat nebude.
@AnoNe píše:
Už zase? Váš vztah nemá budoucnost, ztrácíš jen čas. On tě má jen na píchání (mladý maso). A ještě je to nejspíš bájný lhář.
Nepíšu jsem zase. Tedy na toto téma. Klidně ať si to adminka ověří, ale prosím ponechat anonym. Dost se za sebe stydím. Lhář není, známe se déle.
Mě přijde celkem normální, bavit se ve vztahu, co se komu líbí, děláme to i po víc jak 10 letech
. Dokonce to spolu občas srovnáváme, jestli tento sex byl lepší nebo horší než ten minulý a v čem
však o nic nejde.
Chyba neni v tobe, dela to spatne
.
Chces vztah, nebo chces sexualniho maniaka, ktery bud keca nebo osoulozi vsechno, co se hybe…?
Sla bych rychle o dum dal.
@Lucie_Sx píše:
Chyba neni v tobe, dela to spatne.Chces vztah, nebo chces sexualniho maniaka, ktery bud keca nebo osoulozi vsechno, co se hybe…?
Sla bych rychle o dum dal.
Dle frekvence to žádná sexuální mašina není. Mě se to líbilo tak nevím kde byla chyba. Ze začátku se mi pořád cpal do rozkroku, až mi to teda bylo nepříjemný. ![]()
@Anonymní píše:
Dle frekvence to žádná sexuální mašina není. Mě se to líbilo tak nevím kde byla chyba. Ze začátku se mi pořád cpal do rozkroku, až mi to teda bylo nepříjemný.
A co ty kecy o trojce, swingers atd? To chces?
@Lucie_Sx píše:
A co ty kecy o trojce, swingers atd? To chces?
Rikal ze to bylo když už měl vztah několikaletý, kvůli oživení. Že na tom nijak nelpi, jako zkušenost dobrá. Nevím co chci..
@Anonymní píše:
Rikal ze to bylo když už měl vztah několikaletý, kvůli oživení. Že na tom nijak nelpi, jako zkušenost dobrá. Nevím co chci..
Mně by zhnusil. Tobě se to neekluje?
No tak mu řekni co se ti líbí a co potřebuješ k tomu, aby si měla orgasmus.
Evidetntě to není zase takový postelový bůh, jak tvrdí, takže když mu neřekneš co chceš, tak to nedostaneš.
Ahoj holky. Je mi 25 let a jsem pár měsíců po rozchodu po devítiletém vztahu. Sexuální zkušenosti jsem zažila jen s mým ex který byl o rok starší, taky nezkuseny. Teď jsem poznala nového přítele, je o 13 let starší. Popravdě ani nevím co se jemu na mě líbí. On mi říkal o jeho zkušenostech, jak životních tak sexuálních. Skupinové sexy, trojky -zeny, muži, swingers atd.. hodně se mi svěřuje. Už jsme se spolu párkrát vyspali. On mi říkal že se mu to moc líbilo, že ho to bavilo. Ale mě upřímně moc ne. Přišel mi trochu…no nudný. Ani orgasmus jsem nemela, nedokázala jsem se uvolnit ani po alkoholu. Prostě jsem chtěla aby se to jemu líbilo. Taky jsem dost stydlivá. Když si spolu písem, tak po večerech nahazuje téma sex. Co se mi líbí a tak… A co mu mám říct? Já mu říkala že jsem měla jen jednoho partnera, že prostě žádný zkušenosti nemám. Přijde mi jak hluchej. Po sexu říká že mu mám říct zase co se mi líbí…ale já ani sama kloudne nevím. Většinou jsem mela orgasmus při sexu. Nebylo to že by něco dělal špatně, asi je prostě chyba ve mě. Ale jak to řešit?