Jsem odepsaná...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
7.12.23 17:48

Precti si v zakoniku prace, za co te muzou vyhodit…pokud mas standardni pracovni smlouvu. Ono to tak jednoduche neni a kdyby to bylo dost zasadni na vyhazov, nebude nikdo cekat 3 mesice.
Jinak si to nejspis moc beres, vetsina lidi ma dost svych starosti nez aby resila nejaky jeden hystericky vystup :nevim:
A pokud teto i tak zere, nejlepsi je se omluvit jako normalni dospely clovek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.23 17:50
@beruska9 píše:
Precti si v zakoniku prace, za co te muzou vyhodit…pokud mas standardni pracovni smlouvu. Ono to tak jednoduche neni a kdyby to bylo dost zasadni na vyhazov, nebude nikdo cekat 3 mesice.
Jinak si to nejspis moc beres, vetsina lidi ma dost svych starosti nez aby resila nejaky jeden hystericky vystup :nevim:
A pokud teto i tak zere, nejlepsi je se omluvit jako normalni dospely clovek :nevim:

Díky.. Samozřejmě, že kolegyni, které se to týkalo jsem se omluvila a celkem jsme si to i vyříkaly.. Teď prostě provozně fungujeme.. Ale přijde mi, že ostatní kolegové dostali zkreslené info o té situaci od jedné z drben.. Kterou všichni zbožňují…

• Citovat
  • Upravit
9148
7.12.23 17:51

Jezis..srovnej se sama se sebou…pokud to nejde, psychologa, psychiatra, mozna i nejaky leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8446
7.12.23 17:54
@Anonymní píše:
Díky.. Samozřejmě, že kolegyni, které se to týkalo jsem se omluvila a celkem jsme si to i vyříkaly.. Teď prostě provozně fungujeme.. Ale přijde mi, že ostatní kolegové dostali zkreslené info o té situaci od jedné z drben.. Kterou všichni zbožňují…

Už jsi tu na to téma měla několik diskuzí, nechápu co čekáš za jiné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
7.12.23 17:58

Si najdi jinou praci, kdyz te to tak depta, a nezakladej porad nove diskuze. Omilani furt toho sameho dokola nikoho nebavi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.12.23 18:14
@Anonymní píše:
Co?

Byla tu jedna taková, co pustila nadřízeným informaci ohledně kolegů. Tvoje diskuze vypadá, že ta ona jsi Ty. Takže jsi to Ty? Taky jsem na tu diskuzi myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.23 18:18
@K2 8611 píše:
Byla tu jedna taková, co pustila nadřízeným informaci ohledně kolegů. Tvoje diskuze vypadá, že ta ona jsi Ty. Takže jsi to Ty? Taky jsem na tu diskuzi myslela.

Ne nadřízeným jsem nic nevypustila..

• Citovat
  • Upravit
18267
7.12.23 18:23
@Anonymní píše:
Jestli chcete, poraďte.. Ale spíš se potřebuji vypsat..
Už tři měsíce mě ničí moje myšlenky.. Na jaře jsem udělala chybu ve vztazích, které hrozně lituju a nejradši bych si nafackovala.. V aktuální práci jsem rok a kousek, mám smlouvu na dobu neurčitou.. Ale ta chyba.. Mám neustálé myšlenky, že mě kvůli ní kolegové vyštípou.. Přestali se se mnou bavit i kolegové, kterých se to nijak nedotklo.. A já už nemůžu.. Snažím se chovat lépe, dávám si pozor.. Chci tuhle práci, ale mrzí mě, že v kolektivu jsem totálně odepsaná.. A kvůli tomu, že jsem úplná kráva.. Vůbec si nedokážu představit, že dostanu výpověď.. Nebo, že takhle budu fungovat x měsíců / let.. Pořád si říkám, že za půl roku / rok o tom nikdo nebude vědět.. Že to budu řešit až to nastane… Ale celý dny nemyslím na nic jiného.. Pořád přemýšlím, co si o mě kolegové říkají.. Jestli byli za vedením.. Jestli je to vůbec chyba, která mě může připravit o místo.. Celý den nedělám nic jiného.. A už nemůžu.. Bolí mě břicho.. Chtěla bych utéct do divočiny.. Je mi zle.. A pořád hůř.. Nemám šanci se tady udržet.. Už to nejde napravit.. Chce se mi brečet.. Nesnáším se.. V práci dělám co můžu.. I práci navíc.. Všechno na 99% procent.. Aby alespoň něco bylo v pořádku..Omlouvám se za výblitek.. Ale třeba mi pomůže to, že si to někdo přečte… :,(

ty jsi dospělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42339
7.12.23 18:37

Tady už je někdo zralej pro Chocholouška 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
7.12.23 18:44
@Anonymní píše:
Ne nadřízeným jsem nic nevypustila..

ani kola u auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
7.12.23 19:01
@Anonymní píše:

nojo, ale tohle se ti muže stát v jakékoli práci. kdekoli si s někým nesedneš, a stává se to i lidem, co nikomu mic neudělaly, jen jim kolegyně závidí, nebo je pomlouvají i tak… důvod si vždycky někdo najde takže jo, je blbý, že máš v tom podíl a špatně jsi se zachovala, ale stává se to i lidem, co k tomu, že je někdo začne ignorovat nebo pomlouvat přijdou, ani neví jak… :nevim:

máš dvě možnosti : snášet to, přenést se přes to, odpracovat si své a jít domů nebo dát výpověď a najít si jinou práci s milejším kolektivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.12.23 08:04

Kdyz z tebe nevypadne, cos teda vlastne provedla, tezko dostaneš radu, jak to napravit nebo jak se s tim vyrovnat.
Jestli si na někoho v práci zautocila a pak ho jeste podrazila? Nebo o cem teda píšeš…
Hele, tohle jsou veci, co se rovnají dlouho. Holt jit s kuzi na trh, omluvit se a doufat. No a nebo si hledat jinou praci a vzit si to jako ponauceni pro příště. Agresory a podrazaky nema rad nikdo a nikde, a v bezne populaci budou vzdy vyřazeni na okraj společnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.12.23 08:36
@Anonymní píše:
Slovní útok na kolegyni.. A podraz..

V zivote proste musime nest nasledky sveho jednani. Stejne tak jako odpoustet - sobe i druhym.

Netvar se, jako ze se nic nestalo, ale omluv se a zkus vysvetlit pricinu. Mozna si ten podraz nebo utok udelala proto, ze se doma rozvadis a podraz udelala, protoze vis, ze je kolegyne lepsi a doufala si, ze budes uspesna jako ona. Hlavne nikomu nic neklad za vinu krome sebe.

A pak muzes jen cekat a chovat se mile a slusne. Kazdy ma pravo na chyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.12.23 08:41
@Anonymní píše:

Max. muzes nekomu blizsimu rict, jak to bylo ve skutecnosti, ale s pomluvama proste nic nenadelas. Max.jiny kolektiv nebo to zkousnout. Kdyby se o tobe sirily vyslovene nesmysly, tak by to bylo v podstate to same. Ona se casto ta pravda ukaze…jeden clovek me dlouho pomlouval a co myslis, zezacatku jsem si zazila peklo a ted uz mu nikdo neveri lautr nic. Protoze ono se casem ukazalo, jaky je a ze co rika, jsou nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.23 10:03

Meditace - Meditovanie

Ahoj, už si skúšala začať meditovať? Vôbec to nie je také ťažké, ako sa zdá. Na Youtube je veľa vedených meditácii a zadarmo. Ja mám najradšej od autora Michal Drienik. Začneš byť pokojnejšia a budeš mať menej myšlienok, ktoré ťa trápia. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová