Jsem pořád v práci? Co si o takové pracovní době myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.5.19 15:45

Jsem porad v praci?

Ahoj, chci se zeptat co si myslite o me pracovni dobe, delam od 8:30 do 17:00 krome stredy to mam do 15:00 vikendy volne, ale prijde mi ze nemam na nic cas, nez prijedu treba po nakupu domu tak je 18:00 uklidim navarim tak muzu jit skoro spat, o vikendu vetsinou dospavam a relaxuju. Co si o takove pracovni dobe myslite? prosim anonym udaje o praci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.5.19 15:46

Upřímně je to úplná pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.5.19 15:49

Mas normalni pracovni dobu na plny uvazek. Pokud ti to nevyhovuje, nech si uvazek zkratit…

• Citovat
  • Upravit
1380
28.5.19 15:50

Ja souhlasim, tohle je ipravdu pohodicka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.5.19 15:50
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat co si myslite o me pracovni dobe, delam od 8:30 do 17:00 krome stredy to mam do 15:00 vikendy volne, ale prijde mi ze nemam na nic cas, nez prijedu treba po nakupu domu tak je 18:00 uklidim navarim tak muzu jit skoro spat, o vikendu vetsinou dospavam a relaxuju. Co si o takove pracovni dobe myslite? prosim anonym udaje o praci

Tak dělej dvanáctky nepřetržitý provoz a uvidíš, jaké to je :P
Já ráda chodím do práce v 6. Když mám náhodou osmičku, jsem aspoň dřív doma. Chodit od půl deváté by se mi asi nelíbilo, ale u některých prací to jinak nejde. Víkendy máš volné, tak někam vyraž! Spát můžeš přece aspoň do sedmi do rána, když děláš od půl deváté. Jak můžeš být nevyspalá? A děti asi nemáš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 15:52

@Russet o vikendu spim klidne do 11, vstavani v 7 je pro me hruza, kazdy to ma jinak;) dvanactky jsem delala a prijde mi to vetsi pohodicka

• Citovat
  • Upravit
21311
28.5.19 15:52

Btw jestli jsi doma v šest, chodíš spát tak nějak normálně kolem desáté, tak mas 4 hodiny času každý večer. Neříkej mi, ze celou tu dobu uklizis a vaříš. I kdyby byly děti, tak je v osm zaženeš a mas minimalne dvě hodiny na svůj relax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.5.19 15:53

Takhle jsem dělala v první práci a ubíjelo mě to. Neuměla jsem si představit, že takhle pojedu až do důchodu. Jo, někomu, kdo dělá 12ctky to přijde super, někomu to vyhovuje samo o sobě, mně ne. Dělala jsem všechno proto, abych našla místo s flexibilní pracovní dobou a prací z domova. A zadařilo se. A konečně nemám z práce depku. Takže se neptej, co baví ostatní. Protože když ti tu každý řekne, že super, na tvém pocitu to asi moc nezmění ;)

• Citovat
  • Upravit
1186
28.5.19 15:53

Mě by to teda nevyhovovalo, i když spoustě lidí asi jo. Dělala jsem pár měsíců od 6 do 14,30, dojížděla jsem, tak jsem byla ve 16 doma i s nákupem. Ale měla pocit, že nic nestíhám. Radši dělám na směny, nebo jdu o víkendu a ve všední den si v klidu zařídím ve svém volnu co potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 15:54

@Tichošlápek mame velky dum takze uklidu je dost, chapu ze nekdo kdo ma treba garsonerii to nepochopi nebo bytecek v panelaku

• Citovat
  • Upravit
1319
28.5.19 15:54

Mne taky vyhovují spíše 12tky..chodím 7-16 a v pátek do 13,30 a štve mne to, ale nejde to zkrátit 😭pokud muzes poohledni se po jiné praci, každý ma jiné preference..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.5.19 15:55
@Anonymní píše:
@Tichošlápek mame velky dum takze uklidu je dost, chapu ze nekdo kdo ma treba garsonerii to nepochopi nebo bytecek v panelaku

Taky máme dům ;) přijde mi, ze mas nějak divně využity čas. Nebo možná špatně spis a pak to musíš dohánět o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 15:57

Ja chodila do práce od 8:30 do 19:30 a doma jsem i s nakupem bývala v 19:45, tak nevim :nevim: ale nedalo se to dlouho vydržet, proto píšu, že jsem tak chodila :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
28.5.19 15:58
@Anonymní píše:
@Russet o vikendu spim klidne do 11, vstavani v 7 je pro me hruza, kazdy to ma jinak;) dvanactky jsem delala a prijde mi to vetsi pohodicka

Jo, pohodička. V pět ráno letím z baráku a dostanu se domů před sedmou. Zkus pak jestě vařit, pofackovat byt a tak, když druhý den jdeš znovu. Když nejsou nemoci a dovolené, mívám tak tři nebo 4 směny. Ale taky 5. Nebo třikrát za sebou třeba sobotu, což mě docela štve. Protože další víkend začínám třeba neděli večer. Zkus se probudit po druhé dvanáctce noční a normálně fungovat. Většinou se do večera z toho rovnám, pak nemůžu normálně zabrat, jsem otočená na noc. Pro mě ideální doba práce od 7 do 15 hodin. Doufám, že ji najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27598
28.5.19 15:59
@Anonymní píše:

no pracovní doba je přes celý den, takže se ti zdá že nic nestihneš a nebo neumíš využít čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat