Syna (4 roky) musím odvést k rodičům na hlídání. Jsem sobec?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.25 16:35

Jsem sobec? Bolave vycitky

Syn 4 roky je nemocný, streptokok, to nejhorší už snad pominulo. Jsem květinářka a vzhledem ke konci školního roku musím do práce, partner je pracovně v zahraničí. Dnes vezu syna fo čtvrtku k mým rodičům, s tím, že ve středu ho pojedu navštívit.

Mám velké výčitky, trápím se tím. Pripadam si jako matka k ničemu.

Co si o tom myslíte? Udělaly byste to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65015
23.6.25 16:42
@Anonymní píše: Více

a on nikdy u babičky s dědečkem nebyl? Oni to dostali příkazem? My hlídali vnuka, když ještě neměl ani rok. Aby si jeho rodiče mohli zajít na několikadenní festival. Já byla ráda, že máme mimčo „pro sebe“, oni se šli pobavit. Nevím, proč bys měla mít výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 16:44

@vokishka měli ho, mamy to tam miluje, ale já jsem hodně precitlivela.

• Citovat
  • Upravit
65015
23.6.25 16:46

no tak si to užijí obě strany, syn i jeho prarodiče. Vždyt jde o tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
23.6.25 16:52

Za mě je to úplně v pohodě :nevim: hele s mým synem byla třeba i v nemocnici hospitalizovaná babička, musela sem se starat o další děti. Holt se nedá nic dělat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
23.6.25 17:16

A on nejezdi k nim na prazdniny, víkend nebo tak? Vždyť jsi ho neodložila nikam do útulku, ale k prarodičům, kteří ho mají určitě rádi a rádi s nim tráví čas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.6.25 17:18

jasne udělali. kdyz nebudes pracovat, nebudeš mit penize. a dite jidlo. tak je lepsi byt u babičky než bez jídla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15461
23.6.25 17:19

A já dítě dávala na hlídání ještě ani ne v půl roce. A jeli jsme s chlapem na dovolenou. :mrgreen:
Za mě? Ne nejsem nejhorší matka na světě. A jestli si to o mě někdo myslí? Ať mi políbí (_!_) :kytka: co je mi po ostatních :mrgreen:

Takže jednej tak, jak potřebuješ. Ne podle toho, co by udělal někdo jiný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
23.6.25 17:35

To na sobě zapracuj.
Kluk to přežije, ty budeš muset, prace živý všechny.
Takových situací ještě bude a buď ráda, že ho máš komu s klidným svědomím svěřit. Navíc už jen na doléčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 18:19

@vokishka takové děti naštěstí nemáme, přes 2 roky kojené, první noc bez nás tak ve 3,5letech u starší, protože jsem zůstala v nemocnici, ale pak už zvládla týden v cizině s našimi, mladší přes den v pohodě u našich a v noci by byl strašný řeč, protože se ještě budu na kojení :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 18:21

@Šmoulice to jsou ty děti na flašce :-( my si na dovolené bereme děti s sebou, jsou naše…na noc až si řeknou, že to zvládnou…

• Citovat
  • Upravit
15461
23.6.25 19:01

Jojo jsou. :)
Kojit jsem nechtěla od začátku, ani jsem to nezkusila. Rovnou flaška. A bylo to super rozhodnutí. :kytka:

Ano, neboj. Dítě si sebou bereme taky na dovolené. :mrgreen: Ale užíváme si dovolené i sami. S narozením dítěte svět nekončí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.6.25 19:33

Myslím si o tom to, že by sis měla promluvit s odborníkem. Tohle fakt není velké trápení, v podstatě o nic nejde a prožíváš to jako nějakou životní tragédii. Větší problémy se Ti asi v budoucnu nevyhnou, tak bych se trochu zocelila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
23.6.25 20:13

No vidíš a já nechala doma nejen děti, ale i manžela :mrgreen: jela jsem na dovolenou s kamarádkami. Dítě 6 let a druhé 18 měsíců.
Všichni přežili bez traumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
23.6.25 20:16
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek