Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potrebuji se vypsat. Jsem strasne sklamana. Uz si nevim rady. Stalo se vam nektere ze jste po porodu prestali mit chut na sex? Uz jsem 10 tydnu po porodu a vubec nemam na TO chut, jak je to mozne
nemam vubec na nic chut
nevite cim by to mohlo byt? Ja uz nevim co delat a boli me kdyz vidim jak by pritel chtel a ja proste nemam ktomu vubec chut ![]()
Třeba, že porod a šestinedělí je pro tělo záhul a hormonální změny, na někoho to může působit, na někoho né to je individuální ![]()
Podle meho, je jeste brzy.Dej tomu cas, urcite je to normalni.Proc se tim trapis? Manzel ti to vycetl? ![]()
Ne nekojim behem necely 14 dni diky tchyni jsem o mliko prisla a mam tu peklo a vse se mi hnusi
Přesně tak, je to naprosto normalni…
jsem 8 mesicu po porodu a stale kojim a porad se mi ta chut a potreba nevratila ![]()
Upinam se na to ze je to kojenim (respektive vysokou hladinou prolaktinu) a potom se to srovna zpet
10 tydnu je jeste kratka doba a verim, ze telo si taky musi zvyknout na tu unavu a podobne.
neboj, srovna se to ![]()
Eva
@Andy27 píše:
Podle meho, je jeste brzy.Dej tomu cas, urcite je to normalni.Proc se tim trapis? Manzel ti to vycetl?
Ne nevycetl ale vidim jak by chtel a me nejde ani vzrusit nic
tohle jsem jeste nezazila anprijde mi ze je nekdy na mme aj nastvany
Pošli partnera běhat, unaví se a taky nebude mít chuť ![]()
Je to normální, lítaj ti hormony, tělo se dává do pořádku po těhotenství a porodu, máš nedostatek spánku, mimino je i psychicky náročné…já spíš obdivuju ty, které v takovém stavu tu chuť mají ![]()
Bohužel ja jsem 8mesicu po porodu a chut taky nic moc.. U prvniho to bylo to same. V tehu jsem byla nymfomanka. Ale po porodu des hruza
taky cekam kdy to zase prijde, jestli vubec ![]()
@Vjů20 píše:
Ne nekojim behem necely 14 dni diky tchyni jsem o mliko prisla a mam tu peklo a vse se mi hnusi
a ty se pak divíš, že nemáš chuť na sex ![]()
Já jmsem třeba potřebu sexu nikdy neměla nějak maximální, řekla bych hodně průměrnou… v těhoteství jsem byla jak nymfomanka a teď zase vůbec nic… sex máme, je pěkný, ale žádné výbuchy vášně…
@Vjů20 ja jsem 3, 5.m po porodu a kojim. A chut taky nemam. Mela jsek to tak i po prvnim porodi. Pokud bych mela doma peklo a tchyni nemela bych chut ani bez porodu
@Vjů20 No to ale musi pochopit, Jako jsi pomerne cerstve po porodu, a nemela by jsi se timhle nervovat. Jednak opravdu je to normalni, chut se ti urcite navrati.Ale fakt, netlac na sebe.Telo na to neni asi pripravene…S pritelem si promluv, ze to z nej citis a snaz se mu to vysvetlit, Mel by to chapat.Mas male dite, kojis, proste mas jine starosti, chut sijde az bude cas ![]()
Stane se… hormony, stres, tak neni na sex ani pomysleni
casem se to urcite srovna