Měkká bulka v pravém třísle

Anonymní
20.3.14 09:55

Měkká bulka v pravém třísle

Jsem v 30.tt a při holení jsem si nahmatala měkkou bulku v pravém třísle přesněji cca 5cm od stydké kosti a 2cm od třísla. Je měkká a oválná asi 2cm. Na KO jdu až za 14dní tak nechci zbytečně plašit. Netuším zdali v tom místě můžou být nějaké uzliny? Nemáte některá zkušenost? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
20.3.14 10:07

Je mozne ze to jsou zvecene uzliny hormanama, kamaradce v tehu vylezla v podpazi, mela to videt i pres tricko, jak byla velka 8o. Ale pro jistotu si tam zavolejte a urcite reknou jestli je to bezny a staci az za tech 14dni nebo jestli si mate dojit driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 10:17

Dr. má právě týden dovolenou :nevim: a naše obvodní je případ. Tak nevím zda ještě vyčkat :think:

• Citovat
  • Upravit
172
20.3.14 10:23

Aha, tak treba do nemocnice na gyndu zavolat? jako nejspis to bude tehu hormonama, ale chapu, taky bych byla nervozni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.3.14 11:33

Já jsem teď s něčím podobným byla na chirurgii. Nejsem teda těhotná. Nejdřív se mi udělal nežit na stydkém pysku a když konečně po půlroce zmizel, udělala se mi velká boule mezi stehnem a genitálem. Bylo mi řečeno, že to vypadá na zánět potních žláz a že to musí ven. Tak jsem se objednala a ono to mizí (pak už na zákrok nemůžu až do podzimu, bude se to pravděpodobně dělat furt dokola :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.16 07:32

Dobrý den,

Jsem po hormonální stimulaci a týden po odběru vajicek a dnes jsem si všimla, ze mam u stydké kosti takové nafouklé místo..po zmacknuti to zmizí a pak se to znovu objeví..nebolí to..zitra budu urcite volat do CARu..ale mate nektera zkušenost? Treba po ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.10.16 07:39

To může být jen nahromaděná tekutina, po stimulaci je to běžné, já jsem měla také problémy s otoky, ale měla jsem nateklé hlavně břicho a bolelo to příšerně. Ale podle lékařů to nebylo nic vážného, v CAR ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.16 12:10

@ehoor děkuji..kdyz jsem se tam podívala za hodinku, uz to tam nebylo :nevim: ale v těch místech me stále píchá..tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.21 19:41

Nevím co s tím ????????

Mám takový problém jelikož jsem si pořádně narazil třísla a jde o to že jsem měl otok a najednou tam je taká placatá bulka která je tuhá z boku ale měkká na vrchu a bolí to, nevíte co s tím? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa