Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je mozne ze to jsou zvecene uzliny hormanama, kamaradce v tehu vylezla v podpazi, mela to videt i pres tricko, jak byla velka
. Ale pro jistotu si tam zavolejte a urcite reknou jestli je to bezny a staci az za tech 14dni nebo jestli si mate dojit driv.
Dr. má právě týden dovolenou
a naše obvodní je případ. Tak nevím zda ještě vyčkat ![]()
Aha, tak treba do nemocnice na gyndu zavolat? jako nejspis to bude tehu hormonama, ale chapu, taky bych byla nervozni ![]()
Já jsem teď s něčím podobným byla na chirurgii. Nejsem teda těhotná. Nejdřív se mi udělal nežit na stydkém pysku a když konečně po půlroce zmizel, udělala se mi velká boule mezi stehnem a genitálem. Bylo mi řečeno, že to vypadá na zánět potních žláz a že to musí ven. Tak jsem se objednala a ono to mizí (pak už na zákrok nemůžu až do podzimu, bude se to pravděpodobně dělat furt dokola
).
Dobrý den,
Jsem po hormonální stimulaci a týden po odběru vajicek a dnes jsem si všimla, ze mam u stydké kosti takové nafouklé místo..po zmacknuti to zmizí a pak se to znovu objeví..nebolí to..zitra budu urcite volat do CARu..ale mate nektera zkušenost? Treba po ivf?
To může být jen nahromaděná tekutina, po stimulaci je to běžné, já jsem měla také problémy s otoky, ale měla jsem nateklé hlavně břicho a bolelo to příšerně. Ale podle lékařů to nebylo nic vážného, v CAR ti určitě poradí.
@ehoor děkuji..kdyz jsem se tam podívala za hodinku, uz to tam nebylo
ale v těch místech me stále píchá..tak uvidime
Mám takový problém jelikož jsem si pořádně narazil třísla a jde o to že jsem měl otok a najednou tam je taká placatá bulka která je tuhá z boku ale měkká na vrchu a bolí to, nevíte co s tím? ![]()
Jsem v 30.tt a při holení jsem si nahmatala měkkou bulku v pravém třísle přesněji cca 5cm od stydké kosti a 2cm od třísla. Je měkká a oválná asi 2cm. Na KO jdu až za 14dní tak nechci zbytečně plašit. Netuším zdali v tom místě můžou být nějaké uzliny? Nemáte některá zkušenost?