Jsem těhotná?

11513
25.3.11 22:51

Jsem těhotná?

Jdu vás prosit o rady a zkušenosti :-)
Vyšly mi tři pozitivní TT, u prvních dvou byly čárky velmi slabé při třetím silnější… Začla jsem lehce krvácet a zašla na gyndu.. Dr na ultrazvuku nic nevidí a podle prohlídky to vypadá na menzes… Udělali mi test na HCG z krve.Výsledky byly dneska pozdě odpoledne a už jsem nezastihla dr, abych se poradila, jestli jsou dobré nebo nee…Z nervozity nevím, zda mi paní po telefonu řekla 14,68 nebo. 14 68.. měla bych být tři týdny po oplodnění.. Jsem zoufalá a pondělí je tak daleko:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
25.3.11 22:56

http://www.betabase.info/…sicChart.php?…

Tady je tabulka,jak by mělo hcg stoupat-1468 by vycházelo na tři týdny po oplodnění,tak to vypada nadejně a držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
25.3.11 22:58

pokud je to však 14,68 tak to by bylo málo..noo,moc jsem neporadila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
25.3.11 23:00

Ak je to myslené 3 týždne po ovulácii - potom je hodnota 1400 super..

Ináč - mne bolo vidno 0,5cm dutinku (nechápem, ako ju vôbec doky videl :lol: :lol: :lol: ) pri hodnote 1180..

Takže na ďalšej kontrole už by malo byť niečo vidno…

Ak by to bolo len 14 tak je to biochemické tehu a nie je to OK.

A ako vieš, že si asi 3 týždne po ovulácii? Tú ovulku vieš naisto?

• Citovat
  • Upravit
3622
25.3.11 23:29

nestrachuj se a snaz se byt v klidu..myslim ze kdyby to bylo 14,68 ze by ti hned sestricka rekla ze to je malo..podle me to vypada nadejne..je divne ze Dr. nic nevidel..ikdyz vlastne me Dr. rikal ze jde neco videt az tak 2 tydny po vynechani menstruace..takze to by odpoidlo ze mas jeste tyden cas..drzim palecky a podej info jak to dopadlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.3.11 07:43

Já si myslím, že na dvě desetinná čísla se HCG neměří?

Takže spíš bych brala těch 1400, držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.3.11 13:52

HOlky moc děkuju, to čekání je dlouhý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.3.11 17:03

Tak to holky nevyšlo :-( Jsem z toho smutná :-( Ranný potrat,co víc napsat… teď jen doufám, že krvácení přestane a nebude nutná kyretáž :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
29.3.11 22:25

:((( tak to me moc mrzi…drzim palecky at enni nutna revize..ja jsem v kvetnu potratila v 5.tt a to jsem jeste 4 dny pred tim nez jsem zacla krvacet mela menstruaci takze jsem ani neveela ze tehotna jsem..ale revizi mi delali..ted uz si rikam ze je porad lepsi hned takhle na zacatku nez mnohem pozdeji..drzim palecky at se brzy zadari..zatim si uzivej to zlaticko co uz mas doma..to je nejlepsi lek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí