Přetočení v 34tt

240
25.3.11 07:45

Přetočení v 34tt

Maminky,je možné aby se miminko otočilo v 34tt hlavičkou nahoru??Jsme od 28tt hlavičkou dolu,ale já mám pocit jestli se tam nějak nepřetočila a jak bych to poznala.Děkuji zaodpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
25.3.11 07:49

Je to možné, že se točí. Mně se dvojčata točily do porodu ve 38. týdnu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.3.11 07:50

možné to je,pokud tam má ještě dost místa,tak proč ne.
Já jsem měla malou natočenou hlavičkou dolu od 27tt a ve 31tt se přetočila a ted je KP.
Dozvěděla jsem se to až na UTZ a cítím jí jinak.Kope mi do močáku a všude okolo,takže je to chvílema dost nepříjemné a bolí to.
Doufám, že se otočí zase zpátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 07:53

Snad jo pokud se přetočila.Mám na levé strsně bříška pořád tlak jako,když tam něco má a na pravo cítím kopanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 07:54

Tak alespon,že sse vrátila zpět je mě to divné,mám malé bříško jsem hodně hubená a malá měla v 32tt 2200g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.3.11 07:59

To asi záleží kolik je tam plodovky ne?
Mě řekla dr,že pokud tam má dost místa může se přetočit hlavičkou dolu i ještě pár dní před porodem.
Prý mam ležet na levém boku a cvičit-aby se natočila zpět hlavičkou dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 08:02

Tak plodovky mám hodně od začátku to mě doktor říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 08:58

je to mozne… Ja mela malyho ve 27tt hlavou dolu, uz byl nalehajici, ale pak se zase pretocil a ve 31tt byl zase hlavou nahoru… A ted je zase hlavou dolu ve 32tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oni si tam jeste kroutej jak chtej, ale neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 09:03

Děkuji,kope pořád nahoře,tak asi mám jen takový pocit,že se přetočila,ale jinak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
25.3.11 10:45

No to já zas doufám, že se ještě otočí hlavou dolů, jsem už v 35. týdnu a furt hlava nahoře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 10:54

Tak lehat hodně na levý bok :kytka: Určitě se ještě otočí moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.3.11 18:22
berunka27 píše:
Snad jo pokud se přetočila.Mám na levé strsně bříška pořád tlak jako,když tam něco má a na pravo cítím kopanečky.

To by mohl být zadeček, ne? Hlava dole, záda a zadeček na levé straně, kopance nohama na pravé straně… :wink:

Otočení asi možné je, když se to děvčatům stalo, nicméně mě gyndr říkal, že teď (jsem 29tt a dítko se mi otočilo hlavou dolů) už je to málo pravděpodobné (méně místa a proti gravitaci to těm pinďům zpátky nejde).

Tak ať se ti tam našteluje správně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
25.3.11 18:29
Wiolla píše:
berunka27 píše:
To by mohl být zadeček, ne? Hlava dole, záda a zadeček na levé straně, kopance nohama na pravé straně… :wink:

Přesně takhle to mám já, na levé straně vystrkuje záda, nahoře vlevo zadek a na pravo natahuje nohy a včera mi to potvrdil i doktor :-) Jinak, otočit se zas hlavou nahoru v klidu muže, švagrová se týden před porodem otočila hlavou nahoru a tak šla císařem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 18:47
Wiolla píše:
berunka27 píše:

To by mohl být zadeček, ne? Hlava dole, záda a zadeček na levé straně, kopance nohama na pravé straně… :wink:

Otočení asi možné je, když se to děvčatům stalo, nicméně mě gyndr říkal, že teď (jsem 29tt a dítko se mi otočilo hlavou dolů) už je to málo pravděpodobné (méně místa a proti gravitaci to těm pinďům zpátky nejde).

Tak ať se ti tam našteluje správně. :kytka:

No, me se v tom 29tt nebo 30tt otocil hlavou nahoru :mrgreen: oni jsou schopni se otocit v den porodu hodinu pred porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 18:51

Tak to musela mít radost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie