Kdy začnou růst prsa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
25.3.11 07:16

Kdy začnou růst prsa?

Ahojki, mám dva dotazy: 1.po jak dlouhé době od zjištění těhotenství začnou růst prsa - asi? A 2. mám zatím hodně ranné těhu - dr. přes ultrazvuk viděl těhotenskou dutinku a říkal, že zatím se ještě neví, zda se těhu rozvine nebo zanikne, trochu mě tím vyděsil a pořád nad tím přemýšlím, že kdyby mělo zaniknout, tak dostanu MS, že? Nebo může těhu zaniknout bez MS - že se vstřebá? Ach jo, to čekání je děs. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
25.3.11 07:26

Ahoj,
tak za 1. ja ti ani nevim, najednou mi byly vsechny podprdy male. :lol: Ale je to asi individualni. Proste az ti vyrostou, tak ti vyrostou. :wink:

za 2. stat se muze vsechno, jsou ruzne moznosti. Pokud by se tehu nerozvinulo, tak by mela prijit ms. Ale na to vubec nemysli, urcite to dobre dopadne. :wink: Je lepsi jit k dr. dele, kdy uz je neco videt. Ja treba byla az v 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 07:32

Ahoj :mavam: , tak mě třeba prsa nerostly vůbec - já jsem celé těhu měla svoje normální podprsenky a při kojení (které trvalo krátce) jsem taky měla svoje normální podprsenky :) - takže je to fakt individuální.

• Citovat
  • Upravit
2785
25.3.11 07:41

Ahojky, mě začaly růst prsa cca ve 12tt,zvětšily se mi o 2 čísla.Ted se mi zvětšil už i obvod hrudníku,takže mám z velikosti 75B,85-90D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
25.3.11 08:03

Ahoj.
Ad 1: já jsem to měla u každého těhu jinak. Poprvé až ve 3.trimestru, teď u druhého těhu začla růst jen co jsem zjistila, že je test pozitivní, prostě okamžitě a mám je už větší, než poprvé.
Ad 2: nad tímhle nepřemýšlej, obě varianty jsou možné, ale teď mysli na to, že je to zatím na dobré cestě a v dutince určitě bude mimi :palec: . Pravda je, že je lepší chodit k doktorovi až později, ale kdo to má vydržet, že?? :zed: Určitě to bude ok, tak buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.3.11 08:03

Příspěvek upraven 03.11.18 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.3.11 08:51

Tak já jsem na 100% veděla že jsem těhotná ve 7tt(potvrzené doktorem) a snad hned týden na to mě začala prsa pekelně bolet, říkala jsem manželovi ať se na ně ani nedívá že i to bolí :roll:, poskočili mi o číslo - zatím, bolet přestali tak 15tt a co se týče druhé otázky tak já si ze začátku říkala co se má stát se stane a předčasně si nad tím lámat hlavu opravdu nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.3.11 08:54

Mně řekli, že se druhé dvojče vstřebá :) no nevstřebalo…
prsa se mi zvětšila ke konci těhotenství, po prvním s kojením se pak zplacatila a ted nekojím a jsou zase normalní velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.3.11 09:21

U mně si všichni všimli, že mám větší prsa ještě před tím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, to bylo hoooodně brzo.. a pak během těhotenství mi vyrostla o 3 čísla 8-o ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.3.11 10:15

ahoj já myslím, že je to individuální.Mě začala růst prsa snad hned první den otěhotnení,za celé těhotenství se mi zvětšily z velikosti B na F

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
25.3.11 10:25

Je to fakt individuální, mě se prsa, zatím taky nijak moc nezvětšily a to jsem už v 35. týdnu, podrsenky mám zatím stejný, jen se mi taky zvětšil ten obvod ze 75 na 80, ale košíčky mám pořád B.
Vždycky jsem měla malý, tak jsem se těšila, že třeba v těhotenství povyrostou a nic se nekoná :cert: Tak jedině, že by ještě povyrostly při kojení :lol: , ale třeba jedna kamarádka, říkala, že zas na opak, jak přestala kojit, tak se ji nevrátily do původní velikost, ale naopak se ještě zmenšily… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.3.11 12:56

růst prsou

Ahojda, tak mě třeba začaly taky růst hned po zjištění. Začali mne bolet asi dva týdny po otěhotnění - 4.týden těhotenství. Ale rostly snad hned. Teď začínám 10. týden a mám snad o 2čísla větší. 8-o Ale mě rostly už před těhotenství furt. Na to že je mi 24, tak furt jen rostou. Jen teď v těhu víc. :lol: Ani snad nemá cenu si kupovat novou podprdu, pač mi za měsíc bude malá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.3.11 18:16
simi20 píše:
ahoj já myslím, že je to individuální.Mě začala růst prsa snad hned první den otěhotnení,za celé těhotenství se mi zvětšily z velikosti B na F

8-o 8-o 8-o tak to je fakt o dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
26.3.11 20:06

se ti tvoje zdají malé? se příště jak budem spolu pořádně podívej na mě a ani jedno těhotenství s tím nic neudělalo.. Jen ted mívám trochu plnější jak se mi nalívaj před kojením,no a jestli se mi ty moje lentilky po kojení eště zmenší,tak podprdy vyhodím a můj může mít radost akorát z toho,že za podprdy nebudu utrácet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.11 12:09

… u nas taky kazde tehotenstvo inac. To prve, az niekedy koncom 2. trimestru, teraz rastu od zaciatku :), tak krasne prezivanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí