Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
už asi čtrnáct dní pociťuji párkrát za den jakoby dloubnutí nebo píchnutí na čípku, hlavně ve stoje a při chůzi, je to dost nepříjemné. Nevíte někdo čím to může být způsobeno? Může na ten čípek třeba už nějak víc malý tlačit? ![]()
mam to same, ale nejak nevim cim konkretne to je
a to jsem ve 32tt
Já to mam taky.Malá je natočená KP,kope mi do močáku a všude možně.Určitě je to normální ![]()
sajinda píše:
ahojky, normální, miminko se navalí nebo štouchne ručičkou
JJ,to je ono,já to měla velmi často ke konci těhu a bylo to fakt hooooodně nepříjemné a samo jsem plašila,ale mudr mě ujistil,že to dělá prcek a dloube se tam rukama ![]()
jeden z nejnepříjemnějších pocitů od hýbajícího se mimča v břiše, poprvé mě to vylekalo, u holek jsem jenom doufala, aby to přišlo, co nejpozději, jak miminko roste, dloube tam častěji a kolikrát mi to bylo až tak nepříjemný, že jsem musela dát nohy křížem, jako když se ti chce moc na malou.
Jé tak já mám to samé taky,takové píchání na čípku,už jsem se bála aby to nebylo otvírání,na to mám snad ještě trochu času,jsem 34+3.To jste mě uklidnily,že se mi tam malá jenom rýpe,i s močákem si ráda hraje,je to malá šťouralka ![]()
To znám. Někdy mám pocit, že už ze mne co nevidět vykoukne hlavička
Malej tohle nejradši provádí, když jsem někde venku a to se kolikrát musím zastavit, aby mě to neporazilo
Naše zlatíčka nás zkrátka čas od času musí potrápit, možná proto,abychomse o to víc těšly na porod ![]()
Je to normální. Taky jsem to měla. Jak miminko tlačí, kope, tak je to pro čípek zátěž. Já to měla o to horší, že jsem čekala dvojčata, takže mě čípek bolel pořád (oba kluci měli při narození 3 kila, tak jsem měla co nosit ![]()