31tt - pocit "píchnutí" na čípku?

960
24.3.11 18:20

31tt - pocit "píchnutí" na čípku?

Ahoj,
už asi čtrnáct dní pociťuji párkrát za den jakoby dloubnutí nebo píchnutí na čípku, hlavně ve stoje a při chůzi, je to dost nepříjemné. Nevíte někdo čím to může být způsobeno? Může na ten čípek třeba už nějak víc malý tlačit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.3.11 18:27

mam to same, ale nejak nevim cim konkretne to je :nevim: a to jsem ve 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.3.11 18:48

ahojky, normální, miminko se navalí nebo štouchne ručičkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.3.11 18:59

Já to mam taky.Malá je natočená KP,kope mi do močáku a všude možně.Určitě je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
24.3.11 20:13

Mám to taky, asi jak se tam vrtí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.3.11 20:28
sajinda píše:
ahojky, normální, miminko se navalí nebo štouchne ručičkou :hug:

JJ,to je ono,já to měla velmi často ke konci těhu a bylo to fakt hooooodně nepříjemné a samo jsem plašila,ale mudr mě ujistil,že to dělá prcek a dloube se tam rukama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.3.11 20:58

:-? jeden z nejnepříjemnějších pocitů od hýbajícího se mimča v břiše, poprvé mě to vylekalo, u holek jsem jenom doufala, aby to přišlo, co nejpozději, jak miminko roste, dloube tam častěji a kolikrát mi to bylo až tak nepříjemný, že jsem musela dát nohy křížem, jako když se ti chce moc na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
25.3.11 08:55

Jé tak já mám to samé taky,takové píchání na čípku,už jsem se bála aby to nebylo otvírání,na to mám snad ještě trochu času,jsem 34+3.To jste mě uklidnily,že se mi tam malá jenom rýpe,i s močákem si ráda hraje,je to malá šťouralka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.3.11 10:28

To znám. Někdy mám pocit, že už ze mne co nevidět vykoukne hlavička :palec: Malej tohle nejradši provádí, když jsem někde venku a to se kolikrát musím zastavit, aby mě to neporazilo :pankac: Naše zlatíčka nás zkrátka čas od času musí potrápit, možná proto,abychomse o to víc těšly na porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.3.11 22:05

Je to normální. Taky jsem to měla. Jak miminko tlačí, kope, tak je to pro čípek zátěž. Já to měla o to horší, že jsem čekala dvojčata, takže mě čípek bolel pořád (oba kluci měli při narození 3 kila, tak jsem měla co nosit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí