Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky
Jsem uplně na začátku těhotenství nevím přesně kolikátý týden ale na vnitřim ultrazvuku nebylo v pondělí skoro nic vidět mám to potvrzený z krve.V pondělí jdu znova na ultrazvuk a prý už by tam něco vidět mělo být ![]()
Ale…Dnes jsem měla slabý narůžovělý výtok ale jenom ráno na kalhotkách.Teď už na kalhotkách vůbec nic ale když jdu na wc tak se na papíře po utření malilinko narůžovělý výtok objevý.Nebo spíš jednou jo,jednou ne.Chodim na wc teď docela často ![]()
Hrozně se bojím,že by to mohlo znamenat něco špatného.Máte s tím nějaká zkušenost?Bojím se,že by mohlo jít třeba o začátek potratu nebo tak.
Beru teď magnesii a utrogestan
MOOc prosím poraďte ![]()
Jestli bereš utrogestan, tak se ničeho neboj. Určitě to bude dobrý. Držím pěstičky ![]()
VERCATOMIK píše:
Jestli bereš utrogestan, tak se ničeho neboj. Určitě to bude dobrý. Držím pěstičky
Přesně tak ![]()
Děkuju ![]()
Ale utrogestan polykám..je mi nepříjemné ho zavádět ![]()
Taky tam píšou,že ho nesmí brát mladiství do puberty..mě je 18 let myslíte,že to nevadí? ![]()
Doktor mi ho předepsal,ale teda nevím jestli vůbec věděl kolik mi je:)) snad ano.
Klid ![]()
Jsem 8tt a doteď jsem jednou krvácela a dvakrát dost špinila. Všechno to bylo jednorázové. Taky mám nasazený Utrogestan, v pondělí jsem byla na ultrazvuku (právě po nedělním krvácení) a všechno je ok, mimčo už má i srdíčko ![]()
Všechno bude v pořádku, neboj.
Jo a doktor má na kartě tvé rodné číslo, takže určitě ví, kolik ti je let.