Epilátor v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25117
23.3.11 12:41

epilátor v těhotenství

Ahoj všem,
potřebuji poradit :) Jsme zvyklá používat epilátor (a to i na podpaží a na třísla), ale četla jsem, že se v těhotenství používat nesmí. Pokud si dobře pamatuju, četla jsem to i návodu na použití u strojku (bylo tam, že těhotenství je doba se sníženou imunitou a proto se nesmí používat), ale ten už dávno nemám. Nevíte někdo, jak to je a pokud se používat nesmí, tak proč vlastně???
A ještě jedna - asi blbá - otázka. Můžu se naložit do teplé vany? Nejsem moc koupací typ, ale občas mě to chytne … :) A vím, že sedáním na kýbl s teplou vodou se dříve vyvolávaly potraty … nemůže to tomu zárodečku ulížit, když budu, řekněme, půl hodiny v teplé vaně???
(jsem na začátku 10.tt)
Děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9079
23.3.11 12:49

S tím holením nevím a ani jsem o tom neslyšela.
Ale teplou koupel jsem si dávala docela často a to mam ráda opravdu vařící. Nerodila jsem dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.3.11 12:51

tak epilator by me nenapadlo resit…kdyz ho navic pouzivas jen ty tak z nej nic nechytis ne… :mrgreen: a v horky vane (cca 40 stupnu) sem se koupala cely tehu..ja bez toho nemuzu zit. ale nekomu je z toho spatne…musis vyzkouset. jinak ja nevedela ze se to nedoporucuje..a zeptala se dr az nekdy kolem 30 tt a ta mi rekla ze kdyz za celou dobu se nic nestalo ze uz se nic nestane…ze naopak sem tim posilila miminu imunitu kdyz mu vyrabim koupanim horecku :mrgreen: :mrgreen: ale asi to moc vhodny na kazdej den teda neni…ach ta sladka nevedomost :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.03.11 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.3.11 12:51

ahoj, ja pouzivam epilator cele tehotenstvo a nevidim dovod, ze preco by sa pouzivat nemohol :nevim:

viem, ze sa neodporuca depilacia horucim voskom, ale tiez to beriem s rezervou.

horuca vana sa neodporuca na zaciatku, lebo sposobuje velke prekrvenie, co moze vyvolat potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 13:00

no tak s tím epilátorem to nevím, ale miluju horkou sprchu, nejvíc jsem to dělala na začátku těhotenství, protože byla zima, teď už ne tolik, a zatím teda v pohodě. Taky jsem si říkala, že to asi není moc dobré, ale nemohla jsem si pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
23.3.11 13:36

Epilátor - někde jsem četla, že se neporučuje, takže já jej teď používám jen na nohy, jinak holítko. Na vanu jsem se ptala u doktora - teplá nevadí, ale vařící ne, já mám ráda právě co nejvíce horkou, takže si nechám zajít chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.3.11 13:43

Holila jsem se tak celý těhu a nic se nestalo.S koupáním-já radši sprchu ale co jsem byla těhu tak jsem ve vaně snad bydlela, hlavně na konci když už bříško bylo velké tak to bylo super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.3.11 19:56

Nenapadá mě žádný důvod proč depilátor nepoužívat :nevim: já ho používám v těhotenství také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.1.12 20:23

x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.1.12 20:52

Já taky miluju vanu a horkou vodu a ted se teda jen rychle osprchnu,koupat se bojím v teplé vodě,ale nikoho jsem se na to neptala…ty jo,že bych se nakonec fakt mohla naložit do teploučké vany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.1.12 18:24

Já jsem se taky koupala, protože máme chladnější byt a většinou jsem nevydržela na sebe lít jen sprchu, tak jsem si napustila vanu. Ještě ve středu jsem měla být 10+4tt, ale doktorka mi oznámila, že plod je bez srdeční akce. Myslím, že tou vanou to nejspíš nebylo, ale pokud se nám to povede příště, už mě nikdy nikdo do vany v prvních třech měsících nedostane, ani kdyby tu bylo -15 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.1.12 10:32

Já jsem se raději první dva trimestry nekoupala vůbec, teď ve třetím občas, ale vždycky si hlídám, aby teplota nebyla vyšší než 37 stupňů…někdo říká, že se vana smí někdo že nesmí, ale nerada bych si pak něco vyčítala, takže raději to chvílu bez horké vany plně pěny vydržím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Salvaje
23.1.12 16:17

Já si vanu dopřávám tak 1× týdně. Dělá mi fakt dobře a co jsem četla, tak je neškodná, pokud není teplejší než 38 stupňů a pokud nemá těhulka nějaké záněty. Ale jinak působí prý pozitivně. Na mě teda určitě :srdce: (jsem teď 18+1tt)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky