Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hoodně malo pravděpodobné,ale stát se může všechno.A teda sex při mensez
A ještě silné a bolestivé
No ale to je každého věc že
Jedna známa při ms otěhotněla.Ale je to snad jeden případ z hodně tisíců.
jo zní to divně, ale v dnešním světě se děje cokoliv když je chuť a je to den,který jen tak nenastane
ale díky za odp
Katka86 píše:
Hoodně malo pravděpodobné,ale stát se může všechno.A teda sex při mensezA ještě silné a bolestivé
No ale to je každého věc že
Jedna známa při ms otěhotněla.Ale je to snad jeden případ z hodně tisíců.
no prý se to stát může,ale je to prý nepravděpodobné. já mám dlouhé cykly,takže si myslím,že i to to ovlivní,uvidíme ![]()
Spát s někým při siném bolestivém menzesu???? To někoho rajcuje??
Anonymní píše:
jo zní to divně, ale v dnešním světě se děje cokoliv když je chuť a je to den,který jen tak nenastaneale díky za odp
Já to nemyslela zle,je fakt,že když je chut,tak co člověk zmůže,no já prozatím nikdy takovou chut neměla
A manža tím tuplem ![]()
otehotniet mozes len v case ovulacie. ak mas ovulaciu pocas ms, tak ano, mozes otehotniet aj pocas ms.
ovulacia byva 12-16 dni pred zaciatkom nasledujucej ms. cize ak niekto ovuluje cez ms ma cykly okolo 19 dní. ak mas dlhe cykly, napr. 35 dni, tak ovulaciu mavas okolo 20 dc.
ale kludne sa moze stat, ze ovulacia sa posunie.
No co, zapálení satanisti se v tom vyžívají
Že je to trošku
a musí to bolet, to už je každýho věc
Já podle mudry taky otěhotněla druhý den MS, ale tak snad vim, kdy s chlapem něco mám a kdy ne, že
Ale když jsem tohle napsala do jedné diskuze se stejným dotazem, někdo mi vysvětlil, že spermie moh
ou být v těle až 10 dní… No, to se mi zdá sice nějak moc, ale nejsem odborník ![]()
verca, 10 dni je strasne vela, je to skor 3-5 dni.
a ak Ti termin oplodnenia urcila dok podla utz, tak tam moze byt kludne rozdiel tyzden ![]()
zakladatelka, ak mas 40 dni cyklus, tak plodne dni mas okolo 25 dc ![]()
soldi to by vysvětlovalo proč mi to každej doktor měří jinak ![]()
neřešte jestli je to divný nebo blbý nebo jaký ještě, na to se zakladatelka nikoho neptá ne?
Já si myslím, že určitě během MS otěhotnět jde.. Spermie mají určitou životnost a dokáží přežít i několik dní „uvnitř“
. Je možné, že při menstruaci dochází k ovulaci a nebo hned PO a s tím, že tedy ty spermie tam přežily.. ![]()
Jinak pokud někdo řeší zda lze vůbec mít sex během menstruace, tal lze
Někdto to třeba i vyhledává, což mi teda rozum nebere, ale proti gustu… ![]()
Popravdě i my s přítelem jsme to zkoušeli a nis tak strašného to nebylo, žádná jatka..
Ale možná to bylo tím, že jsme byli ve sprše a přítel mne přitom sprchoval záda a voda tekla..... Jinak to nedělám, ale ne proto, že by to bylo špatný, ale kvůli zvýšenému riziku infekce…
také se milujem i přes ms,ale nemívam ji tak silně,ani extra bolestivé,a je to fajn
Čauko maminky, mám dotaz. Je možné otěhotnět při silné a bolestivé menzes ? Nebo se to může stát,ale je to málopravděpodobné? Díky za odp.