Je možné otěhotnět při MS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.3.11 19:55

Je možné otěhotnět při MS?

Čauko maminky, mám dotaz. Je možné otěhotnět při silné a bolestivé menzes ? Nebo se to může stát,ale je to málopravděpodobné? Díky za odp. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
23.3.11 20:01

Hoodně malo pravděpodobné,ale stát se může všechno.A teda sex při mensez 8-o A ještě silné a bolestivé :think: No ale to je každého věc že :wink:Jedna známa při ms otěhotněla.Ale je to snad jeden případ z hodně tisíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 20:09

jo zní to divně, ale v dnešním světě se děje cokoliv když je chuť a je to den,který jen tak nenastane :lol: ale díky za odp

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.11 20:10
Katka86 píše:
Hoodně malo pravděpodobné,ale stát se může všechno.A teda sex při mensez 8-o A ještě silné a bolestivé :think: No ale to je každého věc že :wink:Jedna známa při ms otěhotněla.Ale je to snad jeden případ z hodně tisíců.

no prý se to stát může,ale je to prý nepravděpodobné. já mám dlouhé cykly,takže si myslím,že i to to ovlivní,uvidíme :roll:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
23.3.11 20:11

Spát s někým při siném bolestivém menzesu???? To někoho rajcuje??

• Citovat
  • Upravit
20662
23.3.11 20:11
Anonymní píše:
jo zní to divně, ale v dnešním světě se děje cokoliv když je chuť a je to den,který jen tak nenastane :lol: ale díky za odp

Já to nemyslela zle,je fakt,že když je chut,tak co člověk zmůže,no já prozatím nikdy takovou chut neměla :mrgreen: A manža tím tuplem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.3.11 20:20

otehotniet mozes len v case ovulacie. ak mas ovulaciu pocas ms, tak ano, mozes otehotniet aj pocas ms.

ovulacia byva 12-16 dni pred zaciatkom nasledujucej ms. cize ak niekto ovuluje cez ms ma cykly okolo 19 dní. ak mas dlhe cykly, napr. 35 dni, tak ovulaciu mavas okolo 20 dc.

ale kludne sa moze stat, ze ovulacia sa posunie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 20:25

Tak krátke cykly nemám.
Asi přibližně 40 dní :-?

• Citovat
  • Upravit
1626
23.3.11 20:40

No co, zapálení satanisti se v tom vyžívají :cert: Že je to trošku :poblion: a musí to bolet, to už je každýho věc :mrgreen: Já podle mudry taky otěhotněla druhý den MS, ale tak snad vim, kdy s chlapem něco mám a kdy ne, že :think: Ale když jsem tohle napsala do jedné diskuze se stejným dotazem, někdo mi vysvětlil, že spermie moh :think: ou být v těle až 10 dní… No, to se mi zdá sice nějak moc, ale nejsem odborník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.3.11 20:42

verca, 10 dni je strasne vela, je to skor 3-5 dni.

a ak Ti termin oplodnenia urcila dok podla utz, tak tam moze byt kludne rozdiel tyzden :-D

zakladatelka, ak mas 40 dni cyklus, tak plodne dni mas okolo 25 dc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.3.11 20:52

soldi to by vysvětlovalo proč mi to každej doktor měří jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.3.11 21:18

neřešte jestli je to divný nebo blbý nebo jaký ještě, na to se zakladatelka nikoho neptá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.11 22:15

Já si myslím, že určitě během MS otěhotnět jde.. Spermie mají určitou životnost a dokáží přežít i několik dní „uvnitř“ :oops: . Je možné, že při menstruaci dochází k ovulaci a nebo hned PO a s tím, že tedy ty spermie tam přežily.. :-)

Jinak pokud někdo řeší zda lze vůbec mít sex během menstruace, tal lze :lol: Někdto to třeba i vyhledává, což mi teda rozum nebere, ale proti gustu… :nevim:
Popravdě i my s přítelem jsme to zkoušeli a nis tak strašného to nebylo, žádná jatka.. :lol: Ale možná to bylo tím, že jsme byli ve sprše a přítel mne přitom sprchoval záda a voda tekla..... Jinak to nedělám, ale ne proto, že by to bylo špatný, ale kvůli zvýšenému riziku infekce…

• Citovat
  • Upravit
dájuša
18.11.11 10:16

sex při ms

také se milujem i přes ms,ale nemívam ji tak silně,ani extra bolestivé,a je to fajn

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky