Podpora otěhotnět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
752
24.3.11 10:47

podpora otěhotnět

zajimalo by mě jaka je uspěšnost otěhotnět při použivani tzv.podporujicich připravku např čaj nebo lubrigačni gel je toho plnej internet a rada bych se zeptala na uspěšnost takže maminy kterým to pomohlo sem děkuji napište i co vám pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
24.3.11 10:50

To je těžké na každého zabírá asi něco jiného, mě pomohli až lymfatické masáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
24.3.11 10:52

tak to jsem nečekala čumim jak puk a kde je dělaji ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
24.3.11 10:55

Ono, se nedá říkat jaká je úspěšnost nějakého podpůrného přípravku, protože nikdy nevíš, zda a jak moc přispěl k otěhotnění, vždy to může být jen náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 11:21

me pomohlo po pul roce - nemyslet na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
24.3.11 12:39
Monny89 píše:

přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
24.3.11 12:56

Hlavně záleží jestli máš nějaký zdravotní problém. mě by bez léků nepomohla ani svěcená voda :mrgreen: :mrgreen: . pokud jste oba zdravotně ok tak to je spíš placebo efekt :-) . jediné co bych brala je kyselina listová, já teda rovnou brala femibion 800 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 13:14
ewina77 píše:
Monny89 píše:
přesně :palec:

Ja jsem teda nebrala zadne vitaminy ani listovku, proste nic, jenom jsme si rekli, ze to nechame na prirode :mrgreen: A po pul roce to prislo uplne samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
24.3.11 13:29

já brala femibion, pro jistotu kvůli vitamínům a listovce (nemám zrovna ideální stravovací režim), a pak sem si hlídala ovulaci, abysme jí neprošvihli…posledních půl roku jsme ji „pokrývali“ dobře a nic…
no a tenhle cyklus sme sexili „jen tak tak“ (=3 dny před a den po ovu), tak jsem tomu ani moc nevěřila a ono to klaplo :palec:
takže pokud jste oba zdraví, tak je to opravdu spíš o náhodě a o štěstí, řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
24.3.11 18:09

Nám se to tedy povedlo v podstatě hned na první pokus, po vysazení prášků, což se říká, že právě po tom vysazení se to dost často hned povede :-) a taky jsem brala k vůli chudokrevnosti už dost dlohou dobu před tím železo s kyselinou listovou (Feretab).
Tak ti přeju ať se co nejdřív zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berunka37
10.5.12 07:22

gel

nevím jaky lubrikační gel,ale mě bylo u dr řečeno že gel pro snáživky uplně vynechat…zabíjí spermie.

• Citovat
  • Upravit
berunka37
10.5.12 07:23

ps…pro MARSI86…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení