Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zajimalo by mě jaka je uspěšnost otěhotnět při použivani tzv.podporujicich připravku např čaj nebo lubrigačni gel je toho plnej internet a rada bych se zeptala na uspěšnost takže maminy kterým to pomohlo sem děkuji napište i co vám pomohlo
To je těžké na každého zabírá asi něco jiného, mě pomohli až lymfatické masáže ![]()
Ono, se nedá říkat jaká je úspěšnost nějakého podpůrného přípravku, protože nikdy nevíš, zda a jak moc přispěl k otěhotnění, vždy to může být jen náhoda…
Monny89 píše:
me pomohlo po pul roce - nemyslet na to
přesně ![]()
Hlavně záleží jestli máš nějaký zdravotní problém. mě by bez léků nepomohla ani svěcená voda
. pokud jste oba zdravotně ok tak to je spíš placebo efekt
. jediné co bych brala je kyselina listová, já teda rovnou brala femibion 800 ![]()
ewina77 píše:Monny89 píše:přesně
me pomohlo po pul roce - nemyslet na to
Ja jsem teda nebrala zadne vitaminy ani listovku, proste nic, jenom jsme si rekli, ze to nechame na prirode
A po pul roce to prislo uplne samo…
já brala femibion, pro jistotu kvůli vitamínům a listovce (nemám zrovna ideální stravovací režim), a pak sem si hlídala ovulaci, abysme jí neprošvihli…posledních půl roku jsme ji „pokrývali“ dobře a nic…
no a tenhle cyklus sme sexili „jen tak tak“ (=3 dny před a den po ovu), tak jsem tomu ani moc nevěřila a ono to klaplo ![]()
takže pokud jste oba zdraví, tak je to opravdu spíš o náhodě a o štěstí, řekla bych…
Nám se to tedy povedlo v podstatě hned na první pokus, po vysazení prášků, což se říká, že právě po tom vysazení se to dost často hned povede
a taky jsem brala k vůli chudokrevnosti už dost dlohou dobu před tím železo s kyselinou listovou (Feretab).
Tak ti přeju ať se co nejdřív zadaří ![]()
nevím jaky lubrikační gel,ale mě bylo u dr řečeno že gel pro snáživky uplně vynechat…zabíjí spermie.