Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
simi20 píše:
ahoj já myslím, že je to individuální.Mě začala růst prsa snad hned první den otěhotnení,za celé těhotenství se mi zvětšily z velikosti B na F
Ja to mam skoro stejne. Hned prvni dny my zacala rust prsa a z 80B mam 80D a to jsem teprve 12+6tt.
Ahoj,
tak i ja se musim podelit. Jsem v 6tt a uz vic jak tyden me boli prsa.Mam diky tomu i problemy s usinanim-nejradeji spim na brise. Uz predtim byly do „velke“ dlane
tak se jen desim co z toho bude ted.
já jsem taky v 6 tt a zatím se mě naštěstí nezvětšily, ale jsou jakoby plnější, těžší a bolej, hlavně při změnách polohy a jak jsem dřív usínala na břiše, tak teď už to nehrozí ![]()
Ahoj holky, no já už jsem v desátém týdnu prsa už vcelku přestala bolet. Také spím jedině na bříše. Berme to tak, je to příprava pro bříško, kdy na spaní na bříšku můžeme zapomenout. Ale bolely mě teda děsně. Jak jem vstala v noci na záchod, bo ráno, tak jsem myslela, že mi upadnou.
A ty citlivé bradavky. Ouje. Teď mě spíš bradavky svěděj… Taky hnus. ![]()
Tak to jste mě trošku vyděsila, včera mi přítel řekl, že mu přijde, že mám větší prsa… jelikož mám nepravidelnou MS tak mě viděsil, protože ji mám dostat v tomto týdnu, hned ráno jsem si dělala test - negativní… a pár hodin na to dostala MS… nejsem proti miminku, ale jsem v situaci, kdy by to bylo velmi obtížné…
Je tedy možné, aby se prsa zvětšila i z jiného důvodu, než těhotenství?
@veronika..beranova píše:
Tak to jste mě trošku vyděsila, včera mi přítel řekl, že mu přijde, že mám větší prsa… jelikož mám nepravidelnou MS tak mě viděsil, protože ji mám dostat v tomto týdnu, hned ráno jsem si dělala test - negativní… a pár hodin na to dostala MS… nejsem proti miminku, ale jsem v situaci, kdy by to bylo velmi obtížné…Je tedy možné, aby se prsa zvětšila i z jiného důvodu, než těhotenství?
nalitá prsa před ms jsou celkem běžná věc, někoho dokonce v rámci PMS bolí
Ja mam tyden pred ms prsa snad o cislo vetsi a boli celou ms ![]()
Děkuji za odpověď… možná se mi tedy trošku mění cyklus… tohle se mi běžně nestávalo… i když je fakt, že po každé zátěžové situaci se mi cyklus úplně změnil… a právě te´d jsem se přestěhovala na druhou stranu republiky, kde vůbec nikoho neznám jen kvůli práci a to je dost dobré zátěžové kolečko
![]()
Jak ranne tehotenstvi? Do kolikateho tydne muze tehu zaniknout? ![]()
Ahojky nevím zda jsem těhotná, ale příznaky k tomu mám. Chtěla bych se zeptat zda je možné aby se mi 4 týdny po oplodnění vajíčka začaly zvětšovat bradavky a prsa, bolesti nemám
děkuji za odpověď