Přetočení v 34tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
25.3.11 18:52

To asi ano,ale má být dost velká,tak asi nebude mít velkou šanci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 19:01

Kdyz se jim zachce, tak se proste otoci, a neudelas s tim nic :roll:
Jinak pry pomaha, kdyz zena dela neco na ctyrech.. pry je to pro prcka snadnejsi se otocit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.3.11 19:24

Já uvidím ve středu,ale vypadá to,že jen hodila záda na druhou stranu.Doktor ted naposled říkal,že by jí to šlo u mě špatně,protože jsem začínala na 45kg a mám 51kg v 34tt a malá už měla v 32tt 2200g,tak i přes to,že mám hodně plodové vody ona je tam celkem namáčklá a to sot jak říkal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
26.3.11 09:51
berunka27 píše:
Tak lehat hodně na levý bok :kytka: Určitě se ještě otočí moc držím palce :palec:

Na levý bok lehám, ale spíš se pořád převaluju už nevydržím v jedné poloze :-( Jinak po čtyřech taky lezu, ale nevím jesti to má nějaký efekt…
Včera měl malý šťukavku a zdálo se mi že to šťuká spíš dole, tak nevím jestli už je tam ta hlavička nebo to cukalo břiško :think: No v úterý se to dozvím jdu na kontrolu, tak doufám, že už je třeba otočenej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
27.3.11 10:31
berunka27 píše:
Tak lehat hodně na levý bok :kytka: Určitě se ještě otočí moc držím palce :palec:

Já myslím, že tohle žádnej vliv nemá. Spíš se říká, že na levém boku máme ležet kvůli lepšímu dýchání… Alekdo to vydrží,že :pankac: Na otočení údajně pomáhá cvik „kočičí hřbet“ ale myslím, že se prostě mimčo otočí kdy se mu zachce a nebude čekat až se mamina nahrbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí