Jsem těhotná a jím blafy!

Jajvy
6.8.15 09:29

Jsem tehotna a jim blafy!

Ahoj, jsem v 9 tydnu tehotenstvi. Nikdy jsem moc nejedla salaty s majonezou a salamy. A ted, co jsem tehotna, prestalo mi chutnat sladke a mam chute na ty nezdrave sr… Takze kazdy tyden si koupim cca 3krat pochoutkovy salat, bramborovy salat a dnes uz zase hermelinovou pomazanku a vcera vecer jsem si sla do lednice ukrojit 2 tluste kolecka turistaku.Vim,ze je to :poblion: ale nemuzu si pomoct, chut je velika :( Mam z toho vycitky.Jim dost ovoce a zeleniny, med, piju mleko, ale techto chuti se nejde zbavit. Samozrejme hlida, aby to bylo cerstve. Uklidnete me ze toto nemuze diteti ublizit.Jedl to nekdo z vas taky? me to dela dobre, mam nevolnosti nejvic odpoledne. Vcera jsem snedla celou cokoladu a za chvili se pozvracela :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
6.8.15 09:31

:hug: :hug: jestli jíš i normální jídla, je to ok, těhotenským chutím se holt nedá poručit. Mě kolikrát přepadla chu´t na ryženudlé, pizzu nebo nějaký blafan od mekáče :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.8.15 09:32

@Jajvy Tak kupované bych v takových vedrech nejedla…Listerie a podobný chuťovky v těhotenství asi nejsou to pravý.
Si udělej doma zdravější variantu…část majolky nahradit zakysankou, jogurtem atd…hermelín bych vůbec vyřadila, ani do pomazánky. Ale je to tvoje těhotenství…no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
6.8.15 09:32

Neco ti chybi a telo to takhle dava najevo. Pri chuti na tucne je to pry vapnik. Takze urcite bych to neresila kupovanyma chem. srackama, ale koupila bych si kvlitni tucne syry, orisky, zeleninu a jedla s kvalitnimi za studena lisovanymi oleji nejaky dobry salatek z toho

• Citovat
  • Upravit
15225
6.8.15 09:33

@Jajvy @SIMONA1234 Jo, dělala bych si domácí a majolky se nebála, pokud bude čerstvá.
Já takové chutě neměla, ale chápu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.8.15 09:36

Já měla hroznou chuť na čínský Polívky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.8.15 09:38

Já bych se v těchto vedrech taky bála těch majolkových salátů!!!…udělej si doma salát s jogurtem radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.8.15 09:38
@Ukulina píše:
@Jajvy @SIMONA1234 Jo, dělala bych si domácí a majolky se nebála, pokud bude čerstvá.
Já takové chutě neměla, ale chápu. :)

Použít koupenou majolku ve sklenici myslím…ta by měla být ok…ale koupit hotový vlašák v lahůdkách…??? Je to v těch vedrech risk. Loni chlap prozvracel celou noc po rybím salátu… :roll: Koupený tady u nás v lahůdkách a řeznictví (denně čerstvé) Nekupuju to, bojím se toho. Raději si udělám salát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.8.15 09:39

Tez bych se v techto vedrech bala, jinak si celkem zive pamatuju, jak jsem v druhem tehotenstvi tlacila utopence, bramborovy salat a zapujela plzni :lol: Ale to byl leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
6.8.15 09:39

No takové chutě mám taky..hermelínový salátek bych si teď dala :mrgreen: Naštěstí máme byt v rekonstrukci a nemáme ani lednici, takže smolík :roll: Nemyslím si, že je to vyloženě ohrožující, prostě to jen není zdravé, tak když máš chuť, tak si klidně dej, ale samozřejmě nezapomínej jíst i jiné věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
6.8.15 09:40

Pokud se toho nejí po kilech a z rozumných zdrojů..Buď ráda, že můžeš jíst :mrgreen: Moje fazolka si usmyslela, že čerstvá zelenina ani ovoce mi do žaludku nesmí (max na chvíli), vitamíny ve formě tablet snesu jen v určitou dobu a pomalu vyřazuju z jídelníčku věci, které se blbě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
6.8.15 09:41

Že já nezašla do toho obchodu :jazyk: S tím salátem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
6.8.15 09:43

Já si v těhotenství raději dělám saláty taky doma, jak radí holky. I když - teď jsem neodolala rybímu salátu od Varmuži. ale tak tomu vcelku věřím, navíc to není vážené někde z lahůdek… hermelín nejez, maximálně třeba upečený či jinak tepelně upravený, ten neva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953

Já jsem se teda s mým těhotenstvím nezačala omezovat. Jím na co mám chuť, jsem tam hermelín i jiný plísňový sýr, fastfoodu se taky vzdát nedokážu, ale nejím jenom tohle, taky jím zeleninu, ovoce a tak, ale rozhodně to nepřeháním. Znám dost matek, co jedli fastfood celé těhu a miminka jsou zdravá. Riziko listerie apod…no nevím, kdyby se mělo pořád jen koukat na rizika, tak by těhotná pomalu nemohla vylést ani z postele. Ať si o mě říká každý co chce, nemyslím si, že tohle dítěti škodí a proto si také nemyslím, že jsem špatná matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420

Ahojky, tak mě aktuálně ovládá chuť na maso a sra.ky z MC, ale někdy si fakt nemohu pomoct, takže cca 1×týdně si pochutnám tak MC Royal a nebo kebabu s hranolky… :oops: Ale když si něco takového dám, tak do sebe hned pošlu alespoň ovoce nebo zeleninu…
Snažila bych se to taky tak nahradit a když už kupovala bych saláty už v kelímku, ne v lahůdkách.. :hug:

Příspěvek upraven 06.08.15 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky