Jsem těhotná a nevím, kdo je otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.13 10:49
@Záhlina píše:
Souhlasím s Antonkou…
Zakladatelko jak víš že tam byla ovulace?

ukázal mi to kalendář podle výpočtu cyklu…ale měla jsem poslední 4 měsíce cyklus dost nepravidelný…pak jsem si dělala ovulační test (dva dny po styku s kolegou a byl pozitivní, což znamená, že do 24hod je ovulace)…

• Citovat
  • Upravit
4289
10.5.13 10:50

8o tak tohle opravdu nechápu… :zed:
Nezlob se na mě, ale jsi pěkně nezodpovědná a musíš si to teď vyžrat sama…
Nebudu tě soudit za to, že jsi byla manželovi nevěrná, to je tvůj problém, ale jako hlava mi nebere, proč ses s tím kolegou nechránila, když jsi věděla, že se snažíš s manželem o miminko a nemáš ochranu? :zed:
Tohle je opravdu neskutečný…Být tebou, tak jdu s pravdou ven, protože až se to jednou provalí, tak to bude ještě horší!!!Nehledě na to, že ten tvůj kolega může taky něco tušit a může se někde prořeknout..Manželovi bude určitě hodně divný, až třeba v budoucnu zjistí krevní skupinu dítěte…
Když jsi psala ty dny, co jste souložili, tak to může být jak manželovo, tak milence…
Opravdu tě nechápu a jsi opravdu nezodpovědná!!!Jak můžeš podvést někoho, s kým se pokoušíš o miminko? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
10.5.13 10:50

Moje mamka tvrdí, že když si člověk neco posere, tak si to má vyžrat a né se snažit čistit svědomí na nevinných.
Tím, že se manželovi přiznáš to pokazíš i jemu.
Já bych na tvém místě počkala až do porodu pak koupila DNA test a tajně ho udělala. Když bude dítě manželovo, není co řešit. A když kolegovo, tak jít eventuálně s pravdou ven.
Když se přiznáš teď, tak bude doma peklo, ikdyby bylo miminko manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.5.13 10:52
@Anonymní píše:
kolega si to určitě nespojí, ještě ani netuší, že jsem těhotná a ani v práci to ještě nikdo neví…a ve chvíli, kdy mu oznámím, že jsem těhotná, bude už skoro dva měsíce po styku, takže si to vůbec nespojí…

Pokud kolega má IQ vyšší než 100, tak si to určitě spojí :) otázka je, zda to i sám bere jen jako úlet nebo cítí něco víc a něco víc bude chtít i od tebe

• Citovat
  • Upravit
59516
10.5.13 10:52
@Anonymní píše:
kolega si to určitě nespojí, ještě ani netuší, že jsem těhotná a ani v práci to ještě nikdo neví…a ve chvíli, kdy mu oznámím, že jsem těhotná, bude už skoro dva měsíce po styku, takže si to vůbec nespojí…

aby jsi se nedivila, chlapi zase tak blbý nejsou a počítat umí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.13 10:53

Jsem tmavovlasa, tmavooká, to samé otec prvního syna a mám tu kudrnatýho blonďáčka, nevim, kde jsem k němu přišla :mrgreen:
Tolik k určování otcovství dle podobnosti. Záleží na tom, jak moc dobře umí kolega počítat…

Jinak mimčo je tady, momentálně je celkem fuk, kdo je jeho otec. Snažila bych se to pustit z hlavy, až se narodí, tak se uvidí, možná o svého muže přijdeš a možná taky ne. Jakákoliv přiznání by podle mě nikomu nepřinesli nic dobrého. Když budeš mít štěstí, tak si tuhle informaci odneseš do hrobu. V ČR prý až 10% dětí jsou „kukačky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
10.5.13 10:57

Navíc ted hned po porodu už do očkovacího průkazu píšou krevní skupinu dítěte ;) a my s manželem jsme hned koukali kdo má po kom krevní skupinu a kdyby někdo z dětí měl B tak bych to asi nevysvětlila :lol: :lol: takže s eto může provalit hodně brzo a co potom :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

No existují i situace, kdy jsou příběhy jako je ten zakladatelčin doclea vítané. Řeší totiž nějaký ten problém… Zkuste se podívat třeba na starý český film „Prstýnek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Anonymní píše:
ukázal mi to kalendář podle výpočtu cyklu…ale měla jsem poslední 4 měsíce cyklus dost nepravidelný…pak jsem si dělala ovulační test (dva dny po styku s kolegou a byl pozitivní, což znamená, že do 24hod je ovulace)…

jo ty sis dělala ovulační test? No tak to je kolegovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
10.5.13 10:59

Jedině testy DNA, ale pokud nejste milionáři, tak manžel si všimne, že vám chybí 6 - 10tisíc. A pokud budeš dělat testy v těhotenství, tak cena je asi ještě vyšší, ale nevím…

• Citovat
  • Upravit
18305
@Markéta80 píše:
Navíc ted hned po porodu už do očkovacího průkazu píšou krevní skupinu dítěte ;) a my s manželem jsme hned koukali kdo má po kom krevní skupinu a kdyby někdo z dětí měl B tak bych to asi nevysvětlila :lol: :lol: takže s eto může provalit hodně brzo a co potom :?

Vzhledem k „Čingischánovu dědictví“ v genetickém fondu obyvatel ČR se může krevní skupina B vyskytnout náhodně i tam, kde ji nikdo nečeká. Fakt bych z krevních skupin nedělal nějaké závěry.
(Čingischánovy geny má prý tři a půl procenta Evropanů…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819

@Chocolate Naprosty souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
10.5.13 11:00
@Antonie Bolavá píše:
jo ty sis dělala ovulační test? No tak to je kolegovo

taky bych řekla, ale nic není 100%

• Citovat
  • Upravit
3439
@Anonymní píše:

No holka, tak to ti nezávidím… já bohužel vsázím podle toho co píšeš na kolegu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Markéta80 píše:
Navíc ted hned po porodu už do očkovacího průkazu píšou krevní skupinu dítěte ;) a my s manželem jsme hned koukali kdo má po kom krevní skupinu a kdyby někdo z dětí měl B tak bych to asi nevysvětlila :lol: :lol: takže s eto může provalit hodně brzo a co potom :?

kde to tam mají? Moje děti krevní skupinu v očkováku nemají :nevim: Nebo blbě koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí