Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je čistě na tvém svědomí, jestli bys s tím dokázala žít. Také dítě má právo vědět, kdo je jeho biologický otec. Tady se poradit nedá.
Zkušenost nemám, ale 100% vím, že bych s tím celý život nedokázala žít. Už kvůli manželovi a tomu dítěti. Myslím, že si zaslouží znát pravdu a vědět co a jak. I když vím, že můj chlap by se mnou nezůstal. ![]()
Kdybych byla na tvém místě, tak si nechám hned po narození tajně udělat testy. I když něco se mi plete, že se to dá už před narozením, ale nejsem si jistá
Jinak situace je to nepříjemná, s výsledkem se musíš popasovat hlavně ty sama a taky záleží, jak moc bude kolega akční, až se dozví, že jsi v jináči, třeba to vyřeší on a ne zrovna tak, jak by sis přála ![]()
Pokud jsi s kolegou spala před ovulací a s manželem po, tak je dítě 100% kolegovo. Ale to je ve hvězdách, jestli ta ovulace byla uprostřed cyklu. To už teď zpětně nezjistíme
Jo, testy se prý dají udělat během těhotenství, ale je to prý riskantní pro miminko. Asi jako odběr plodové vody
To je hezký
tohle se odhadnout nedá, v % to bude asi nastejno. Já bych asi lhát nedokázala na tohle bych neměla si hrát na štastnou rodinku a vědět že možná otec dítěte je úplně někdo jiný. Aještě kdyby za několik let se to provalilo
. samozřejmně je větší šance že to bude kolegy ale docela odvaha spát s někym cizim bez kondomu
bych se víc než těhotenství bála jiných věcí. Tohle si musíš vyříkat se svým svědomim a nezávidim. Ani dle utz se to neodhadne protože styky byly hodně podobně takže po porodu udělat DNA. Hlavně aby si kolega hned vše nespojil a nezačal to řešit ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Pokud jsi s kolegou spala před ovulací a s manželem po, tak je dítě 100% kolegovo. Ale to je ve hvězdách, jestli ta ovulace byla uprostřed cyklu. To už teď zpětně nezjistíme
ještě je tu stále naděje, že ovu proběhla jinak..měla jsem MS docela nepravidelně…to se asi dovím až z UTZ..ale červík tu prostě je…
@Tereza1986 píše:
Zkušenost nemám, ale 100% vím, že bych s tím celý život nedokázala žít. Už kvůli manželovi a tomu dítěti. Myslím, že si zaslouží znát pravdu a vědět co a jak. I když vím, že můj chlap by se mnou nezůstal.
Přesně tak!
@Antonie Bolavá píše:
Souhlasím s Antonkou…
Zakladatelko jak víš že tam byla ovulace?
@Markéta80 píše:
To je hezkýtohle se odhadnout nedá, v % to bude asi nastejno. Já bych asi lhát nedokázala na tohle bych neměla si hrát na štastnou rodinku a vědět že možná otec dítěte je úplně někdo jiný. Aještě kdyby za několik let se to provalilo
. samozřejmně je větší šance že to bude kolegy ale docela odvaha spát s někym cizim bez kondomu
bych se víc než těhotenství bála jiných věcí. Tohle si musíš vyříkat se svým svědomim a nezávidim. Ani dle utz se to neodhadne protože styky byly hodně podobně takže po porodu udělat DNA. Hlavně aby si kolega hned vše nespojil a nezačal to řešit
kolega si to určitě nespojí, ještě ani netuší, že jsem těhotná a ani v práci to ještě nikdo neví…a ve chvíli, kdy mu oznámím, že jsem těhotná, bude už skoro dva měsíce po styku, takže si to vůbec nespojí…
Já bych si to nechala pro sebe a manželovi nic neříká. Možná je vážně manželovo, co víš
Podle mě jdou udělat testy otcovství už i v těhotenství, myslím, že ve vyšším stádiu, zeptej se gynekologa, jestli to jde a uvidíš, každopádně přeji hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
kolega si to určitě nespojí, ještě ani netuší, že jsem těhotná a ani v práci to ještě nikdo neví…a ve chvíli, kdy mu oznámím, že jsem těhotná, bude už skoro dva měsíce po styku, takže si to vůbec nespojí…
Pošli mi sz. Nerada bych to ventilovala tak veřejně co ti chci napsat!
![]()
Ahoj, to že když se s manželem tak dlouho snažíte o miminko a ty si,, ulítneš,, s kolegou mi nepříjde jako neadekvátní chování vůči manželovi. Ale jak si napsala výčitek máš dost a tak není nutno tě tu soudit. Myslím, že by ses měla zeptat svého gynekologa zda neexistují testy DNA plodu ještě v luně. A na tyto testy bych se 100% přichystala. Dokud bych si nebyla jistá manželovi bych nic neříkala. Pokud testy dokáží, že je otec kolega, měla bys jít s pravdou ven nejprve u manžela. Pokud se rozhodne s tebou dítě i přes to, že jsi ho podvedla vychovat a vše smažete a bude ochotný začít znovu bude jen na vás zda kolegovi kápnete božskou, že s ním čekáš dítě.
Ahojky,
jsem v hrozné situaci…jsem vdaná a snažíme se s manželem již 7. měsíců o miminko. Zatím bez úspěchu…jenže já idiot jsem ulítla s kolegou a teď jsem těhotná…v té době jsem spala jak s manželem, tak s milencem a teď si nejsem jistá, čí miminko je. Podle MS mi to vychází tak, že jsem spala s kolegou 2-3 dny před ovu a s manželem 1-2 dny po ovu.
Nepotřebuji od vás slyšet, že jsem se měla chránit, že jsem vůbec neměla dovolit, aby k sexu s kolegou došlo…tohle všechno vím a výčitek mám plnou hlavu..ale už to nevrátím… Nikdo o mých pochybnostech neví, manžel o mém úletu netuší. Manžel se těší v domnění, že je miminko jeho a kolega ještě ani neví, že jsem těhotná. Co dál? Jít s pravdou a pochybnostmi ven? Nebo nikomu nic neříkat a žít dál v tom, že prostě malinké je manžela a hotovo? S kolegou jsme si výrazově hodně podobní, tak mám naději, že miminko nebude mít žádný jeho výrazný rys a mohlo by to vypadat, že je mimi podobné mně. Jsme oba modroocí, máme plnější rty…takže podoba by mohla být „okecatelná“…víc se bojím těch DNA testů nebo krevních skupin…ale i to by se snad dalo nějak tajit, pokud by nebyl problém a dítě nepotřebovalo zdravotně pomoci…není tu, prosím někdo s podobnou zkušeností? jak jste se v dané chvíli zachovaly?
Děkuju…