Jsem těhotná? Clearblue plus

2.2.24 22:16

jsem tehotná? Clearblue plus

Ahoj, cca 30 dní mi mešká menstruace, 5.1 dělaný tehotenský test, vyšel tam slabý duch. 20.1 tak též dělaný tehotenský test a vyšel stejný duch, oba testy byly obyčejné papírové a byly dělané ráno. Včera večer dělaný tehotenský test clearblue plus, a tam též slabé plus… Co si o tom myslíte? je něco co by test mohlo ovlivnit? Není už čas na to aby se ukázala tmavá nebo aspoň tmavší čárka a ne jen slabá nebo duch? Myslíte že mohu být těhotná nebo bych měla tehotenství vyloučit? Děkuji 😮‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
2.2.24 22:21
@Majkadodko píše:
Ahoj, cca 30 dní mi mešká menstruace, 5.1 dělaný tehotenský test, vyšel tam slabý duch. 20.1 tak též dělaný tehotenský test a vyšel stejný duch, oba testy byly obyčejné papírové a byly dělané ráno. Včera večer dělaný tehotenský test clearblue plus, a tam též slabé plus… Co si o tom myslíte? je něco co by test mohlo ovlivnit? Není už čas na to aby se ukázala tmavá nebo aspoň tmavší čárka a ne jen slabá nebo duch? Myslíte že mohu být těhotná nebo bych měla tehotenství vyloučit? Děkuji 😮‍💨

Bez na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.24 22:31

Zatim nemohu, vybavuji si pobyt na Sk a musím si pak udělat Slovenskou pojišťovnu, do té doby mě nikde nevezmou😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.2.24 22:37

Je velmi divné, že čárka nesílí, určitě by už měla být silná za takovou dobu. Víš kdy byla ovulace?..Těhotenství to nejspíš bude, ale možná neprosperující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.2.24 22:39

Jestli nemůžeš dojet do Česka, tak běž někam na gyndu jako samoplátce, ať ti vyloučí mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.24 23:29

@Mama99 Nevim Kdy probehla ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
3.2.24 05:14

Jestli máš tak dlouho na testu duchy, nebo jen slabě čárky je to divné…mohlo by to být jak už tu někdo psal mimideloze i..možná taky jen neprosperující, zamkle těhotenství a HCG se pořád drží zvýšené protože nedošlo k vyloučení embria…určitě by to chtělo či nejdříve k lékaři..v případě mimoděložního ti může jít o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí