Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, cca 30 dní mi mešká menstruace, 5.1 dělaný tehotenský test, vyšel tam slabý duch. 20.1 tak též dělaný tehotenský test a vyšel stejný duch, oba testy byly obyčejné papírové a byly dělané ráno. Včera večer dělaný tehotenský test clearblue plus, a tam též slabé plus… Co si o tom myslíte? je něco co by test mohlo ovlivnit? Není už čas na to aby se ukázala tmavá nebo aspoň tmavší čárka a ne jen slabá nebo duch? Myslíte že mohu být těhotná nebo bych měla tehotenství vyloučit? Děkuji 😮💨
@Majkadodko píše:
Ahoj, cca 30 dní mi mešká menstruace, 5.1 dělaný tehotenský test, vyšel tam slabý duch. 20.1 tak též dělaný tehotenský test a vyšel stejný duch, oba testy byly obyčejné papírové a byly dělané ráno. Včera večer dělaný tehotenský test clearblue plus, a tam též slabé plus… Co si o tom myslíte? je něco co by test mohlo ovlivnit? Není už čas na to aby se ukázala tmavá nebo aspoň tmavší čárka a ne jen slabá nebo duch? Myslíte že mohu být těhotná nebo bych měla tehotenství vyloučit? Děkuji 😮💨
Bez na gyndu.
Zatim nemohu, vybavuji si pobyt na Sk a musím si pak udělat Slovenskou pojišťovnu, do té doby mě nikde nevezmou😐
Je velmi divné, že čárka nesílí, určitě by už měla být silná za takovou dobu. Víš kdy byla ovulace?..Těhotenství to nejspíš bude, ale možná neprosperující…
Jestli nemůžeš dojet do Česka, tak běž někam na gyndu jako samoplátce, ať ti vyloučí mimoděložní.
Jestli máš tak dlouho na testu duchy, nebo jen slabě čárky je to divné…mohlo by to být jak už tu někdo psal mimideloze i..možná taky jen neprosperující, zamkle těhotenství a HCG se pořád drží zvýšené protože nedošlo k vyloučení embria…určitě by to chtělo či nejdříve k lékaři..v případě mimoděložního ti může jít o život…