Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@magicalee nevím o co jde jen sem se ptala bože člověk nemůže nic vědět?
Pro anonymní : ja nevím, první co by mě napadlo by byla návštěva doktora, ten mi to řekne nejlíp. Laik a navíc po internetu ti poradí velký prd.
@Hadí ocásek ja vím jen sme chtěla vědět jestli třeba nemá někdo stejnou zkušenost??
@Hadí ocásek píše:
Pro anonymní : ja nevím, první co by mě napadlo by byla návštěva doktora, ten mi to řekne nejlíp. Laik a navíc po internetu ti poradí velký prd.
no
možná kdyby dala fotku toho zapáchajícího kekelu
tak by se to třeba analizovat
![]()
Zakladatelko, cením že jsi anonymní, fakt jo
já když tady čtu kolikrát popisy co z koho jak teče, a u toho je ještě nejlépe fotka té dotyčné tak mi je ouvej. Takže u mě máš bodík ![]()
@K-Black teda,už jsem to chtěla říct dávno, ale kdybych měla hlasovat c soutěži o nejsympatičtější příspěvky a uzivatelku, tak máš bod. U nikoho jinýho se tak nebavim.
@Anonymní píše:
@Hadí ocásek ja vím jen sme chtěla vědět jestli třeba nemá někdo stejnou zkušenost??
jestli myslíš zpoždění a těhotenské příznaky, tak takové zkušenosti tu má tak půlka holek
Většinou je to jen posunutá ovulace a příznaky jsou vsugerované, v některých případech jde o těhotenství (které prokáže těhotenský test)…
Mě testy ukázaly // poprvé až ve 4. měsíci, do té doby nic, přitom jsem měla těhotenství potvrzené u gynekoložky
Takže já testům nevěřím, ani u jednoho kluka mi testy prostě nic neukázaly. Asi jsem divná ![]()
Doporučuju buď jako samoplátce na krev a nebo počkat na kontrolu na gyndě ![]()
@K-Black píše:
nomožná kdyby dala fotku toho zapáchajícího kekelu
tak by se to třeba analizovat
![]()
Zakladatelko, cením že jsi anonymní, fakt jo
já když tady čtu kolikrát popisy co z koho jak teče, a u toho je ještě nejlépe fotka té dotyčné tak mi je ouvej. Takže u mě máš bodík
nemohu nesouhlasit,
@Anonymní píše:
@magicalee nevím o co jde jen sem se ptala bože člověk nemůže nic vědět?
muže, jsem zvědavá co se tady dovíš
Menstruace se mi spozdila i 10 dnů, nemusí to být nic, ty chutě přichází až později, bolesti podbřišku jsou paradoxní, můžou znamenat očekávající menzes nebo i těhu..má osobní zkušenost..
Ježiš a co máte jako proti hleníkům a kekelkům, no bože, vždyť je to lidský a mají to všický
Tak moc děkuji za ochotu i ty rejpalky nevím proč píšete když jen rejete ale díky
@Hadí ocásek děkuji, to mě těší
dám si tě do růžového notýsku jako milou osobu, už jste tam dvě ![]()
ty umíš testovat z vlasu?
pokud jo, myslím že se ti tady kšefty jen pohrnou