Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proč ne?? chci vědět jen co by to mohlo být mimo těhu jao třeba cysta nebo tak něco třeba má někdo podobné zkušenosti
Vzpomněla jsem si na starou dobrou emimiňáckou věšteckou kouli ![]()
Jediný kdo ti poradí tak je dr, pokud jsou testy negatviní nemyslím si, že jsi těhotná… to ale neznamená, že nemůžeš být
Pokud je výtok může to být mykóza a díky ní se také ms může zpozdit… to ti tady, ale taky nikdo s určitostí neřekne zda je to tvůj případ!
Z čehož vyplývá? Také nevím a radím dr
@Anonymní píše:
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6–7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc
počkej na toho lékaře…
Těhotenství, nějaká viroza, zánět „dole“. Nikdo ti neřekne. Pokud nemáš ten výtok extrémní, svědivý, nebo bolesti břicha, teploty a pod prostě, tak do příštího týdne to v pohodě vydrží.
No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne?
běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat ![]()
Není výtok trochu dorůžova? asi neporadim, ale já měla výtok do růžova, bolely mě šíleně ale fakt šíleně prsa a trochu nafouklý břicho jako před menzes, ale dělala jsem si testy až později, pořád jsme myslela, že příjdou měsíčky, protože to bylo hned po vysazení ant. a řikala jsem si, že se to takhle rychle podařit nemohlo, pak už tam byly čáry jak dálnice
@K-Black píše:
No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne?běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat
jak krásně řečeno ![]()
Hele, asi takhle, pokud je test negativní, tak je mnohem větší pravděpodobnost, že těhotná nejsi, než že jsi. Ale přesně ti řeknou jen krevní testy a doktor.
No nevím, ale ještě nikdy jsem jako příznak těhotenství nečetla/ neslyšela zapáchající fujtajbl. S tím by jsis měla dojít co nejrychleji ![]()
@K-Black pipka je naše bohatství
to je výrok dnešního dne, ani diskuse o nechutnosti mě tak nerozveselila
máš bod.
@K-Black píše:
No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne?běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6–7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc