Jsem těhotná nebo je problém?

Anonymní
10.12.13 19:10

jsem těhotná nebo je problém ?

Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6–7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
10.12.13 19:11

To ti nemuže nikdo tady říct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.13 19:15

Proč ne?? chci vědět jen co by to mohlo být mimo těhu jao třeba cysta nebo tak něco třeba má někdo podobné zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
14090
10.12.13 19:15

Vzpomněla jsem si na starou dobrou emimiňáckou věšteckou kouli :mrgreen:

Jediný kdo ti poradí tak je dr, pokud jsou testy negatviní nemyslím si, že jsi těhotná… to ale neznamená, že nemůžeš být :nevim: Pokud je výtok může to být mykóza a díky ní se také ms může zpozdit… to ti tady, ale taky nikdo s určitostí neřekne zda je to tvůj případ! :nevim: Z čehož vyplývá? Také nevím a radím dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.12.13 19:16
@Anonymní píše:
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6–7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc

počkej na toho lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Těhotenství, nějaká viroza, zánět „dole“. Nikdo ti neřekne. Pokud nemáš ten výtok extrémní, svědivý, nebo bolesti břicha, teploty a pod prostě, tak do příštího týdne to v pohodě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne? :roll: běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat ;)

• Citovat
  • Upravit
7758
10.12.13 19:17

Není výtok trochu dorůžova? asi neporadim, ale já měla výtok do růžova, bolely mě šíleně ale fakt šíleně prsa a trochu nafouklý břicho jako před menzes, ale dělala jsem si testy až později, pořád jsme myslela, že příjdou měsíčky, protože to bylo hned po vysazení ant. a řikala jsem si, že se to takhle rychle podařit nemohlo, pak už tam byly čáry jak dálnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
@K-Black píše:
No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne? :roll: běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat ;)

jak krásně řečeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Hele, asi takhle, pokud je test negativní, tak je mnohem větší pravděpodobnost, že těhotná nejsi, než že jsi. Ale přesně ti řeknou jen krevní testy a doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika

Pošli mi fotku vlasu, ať vím víc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.13 19:18

Hm tak díky

• Citovat
  • Upravit
17014
10.12.13 19:19

No nevím, ale ještě nikdy jsem jako příznak těhotenství nečetla/ neslyšela zapáchající fujtajbl. S tím by jsis měla dojít co nejrychleji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
10.12.13 19:20

@K-Black pipka je naše bohatství :-D to je výrok dnešního dne, ani diskuse o nechutnosti mě tak nerozveselila :-D máš bod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.12.13 19:20
Dnešní tvá perla, už bys mohla vydat sbírku :mrgreen: :mrgreen:
@K-Black píše:
No hustý zapachájící tentononc asi něco bude ne? :roll: běž k doktorovi ať si nezaděláš na nějaký malér, přeci jen pipka je naše bohatství a máme o ní hezky pečovat ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí