Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ten jistič nahoď vždy preventivně, když to nevidíš, tím nic nezkazíš
.
Stává se.
Já zrovna před týdnem prosila manžela, ať mi nechá peníze na očkování než pujde do práce. Pak jsem se vypravovala, Daneček brečel, já zpocená a nervní a nemohla najít peníze. Volám manželovi, nadávám a on že je mám v peněžence, co jako dělám
No v životě mi nedal peníze do peněžky, tak mě ani nenapadlo se tam podívat. A takových situací je víc ![]()
ahoj, sama v tom urcite nejsi. ja jsem treba minuly tyden chtela jit s malou ven, mame novy kocarek, skladaci, ktery do toho dne vzdycky rozkladal pritel, jdu na chodbu, chci ho rozlozit - nejde to - hledam navod na netu - neni tam nakres boduAC, za ktere se ma zatahnout…-zvonim na sousedku, ktera neni doma-volam priteli, ktery mi to po tel. vysvetluje-zkousim to-nejde to-mam nervy-nakonec podle pritelova navodu slozi kocarek sousedka, ktera se mezitim vraci s malym z venku
je to taaak jednoduche ![]()
Ten samý důvod pro anonymitu, jako zakladatelka:
Tak jestli chceš pobavit se zbrklostí, tak já jsem na tom takhle: Před lety jsme s bejvalym zase nějak začali komunikovat a byli oba na měkko, on ale měl známost. A byl ze všeho tak hrozně nešťastný, že začal nepřímo vyhrožovat zabitím se. No a jednou večer jsme si psali na icq, najednou přestal odpovídat, tak jsem mu zkoušela volat, měl vypnutý tel., psát sms a kontaktovat ho i jinak po netu no a prostě nic. Já začala panikařit, vyhrožovala jsem mu v smskách policajtama, pokud se mi neozve a pod. Pak mě napadlo jediný debilní řešení, že zavolam jeho přítelkyni. Jenže jsem na ní neměla telefon. Takže jsem se tomu ex nabourala na facebook, jestli tam nebude mít její číslo, nic. Volala jsem našim společnejm známejm, taky nic. Mezitim jsem nasedla v metrových závějích do auta, že jako pojedu do Prahy osobně si ho zkontrolovat, jestli se někde nehoupe. V autě jsem zavolala jeho matce, ta mi číslo té přítelkyně dala. Mezitím jsem na tom sněhu dostala smyk a dostala se na tramvajový pás, kde se mě chystala dohonit tramvaj. No dopadlo to dobře. Zavolala jsem tedy jeho přítelkyni, ta se chechtala do telefonu a já po ní chtěla ať mi ho předá a ona že ne. No byla jsem klidnější. Za chvíli mi poslal ex smsku, že se omlouvá, ale že usnul a telefon se mu zablokoval, takže ani nevěděl, že mu někdo volá. Takže jako nervy v háji, zburcovala jsem rodinu i kamarády a udělala jsem ze sebe tragédku a to všechno zbytečně ![]()
Anonymní první - neblbni. To se může stát. ![]()
Anonymní druhá - to by byl dobrý námět na Bakaláře. Ještě trošku doupravit konec a bylo by. ![]()
tohle se prostě stává, jsou horší hysterky, ty mezi ně nepatříš:-)
já si taky včera říkala, že jsem hysterka…přijdu od Dr po roční prohlídce syna a v kartě naleznu dovětek, že je syn retardovanej…krve by se ve mě nedořezalo, celý den jsem probrečela…Má problémy, ale takhle to vidět napsaný…no hysterčila jsem do doby, než mi manža řekl, že je Dr vůl..a výsledek? dnes jsem se přeregistrovala k jiné Dr a panu doktorovi napíšu moc „pěknej“ email, že takhle se chovat nemá a bez komentáře dělat takové závěry už vůbec ne…takže hysterčit je normální:-)
zuzulenda píše:Nanda píše:
tohle se prostě stává, jsou horší hysterky, ty mezi ně nepatříš:-)
já si taky včera říkala, že jsem hysterka…přijdu od Dr po roční prohlídce syna a v kartě naleznu dovětek, že je syn retardovanej…krve by se ve mě nedořezalo, celý den jsem probrečela…Má problémy, ale takhle to vidět napsaný…no hysterčila jsem do doby, než mi manža řekl, že je Dr vůl..a výsledek? dnes jsem se přeregistrovala k jiné Dr a panu doktorovi napíšu moc „pěknej“ email, že takhle se chovat nemá a bez komentáře dělat takové závěry už vůbec ne…takže hysterčit je normální:-)Ty brďo
Jinak já jsem plašan první třídy. Mám spoustu příběhů, kdy jsem ze sebe udělala totální krávuTo není hysterčení, to bych si k tomu dr došla a asi mu dala pár facek… Ty vole,to je hnus
Dneska se tomu směju, ale v tu chvíli jsem se chtěla propadnout
![]()
to si delas srandu ??
to je teda doktorka
![]()
Zakladatelko, tak to já napíšu klidně neanonymně, že dokážu dělat pěkné kraviny, když se zadaří…
Minulý měsíc jsem zjistila, že u nás na panelákové chodbě je mokrá skvrna na stropě… Ne že bych se třeba šla zeptat sousedů, jestli o tom něco nevědí - já jsem rovnou zavolala instalatérskou havarijní službu.
Instalatéři přijeli a hádej, co zjistili - že soused o patro výš si přenesl z balkonu kytičkové truhlíky a všechny je na chodbě zaléval… občas se holt netrefil, no…
Ještěže to byli pohodáři, řehtali se jak pominutí - myslím, že mají v hospodě o zábavu postaráno ještě tak na půl roku.
Stane se, jsou horší věci. ![]()
jee neboj, tohle dobře znám ![]()
Asi jsem bohužel po moji mámě, která je teda tragéd první třídy (není týdne, kdy by se jí něco ‚nestalo‘).
Ale já jsem taky dobrá. Nedávno jsem byla v Praze za kamarádkou a když jsme večer jely domů, malá děsně řvala. Nějaká ženská se pohoršeně podívala a prej ‚ježiši chudák malinkej‘ a já si celou cestu tramvají připadala jak největší tyranka a paranoidně jsem si říkala, jak to každej urcite řeší.. Jako kdyby snad miminko nikdy neplakalo
Myslela jsem na to X dní..přitom šlo o absolutní kravinu ![]()
Nu děvčata, aspoň v tom nejsem sama. Náš syn 3 dni po návratu z porodky chytil šílenou rýmu. Manžel měl odpolední, takže já sama doma. Bylo to 17.11, takže státní svátek. Já nepřipravená matka jsem neměla nosní kapky a kde je v St.s. večer seženu že? Nu malý nervní, odsávání co 15min, do toho blindil šíleně, jak byl zahleněnej, takže jsem furt umejvala a převlíkala. Já byla na palici, ale tím to nekončilo. Máme trošku problém doma s odpadem. Je z částí propadlý. Takže se mi občas vrátí v koupelně voda kanálkem. A to se zrovna stalo. Zasekl se mi plovák ve wc, takže protýkal (máme staré wc s nádobou u stropu a já tam nedosáhnu ho odseknout), odpad to nestíhal odvádět, takže v koupelně a v chodbě 5cm vody a do toho to s Matym. První komu jsem volala byl manžel. Nezved to, tak sousedovi, ten to taky nezvedl. Za chvilku se manža ozval zpět. A já HYSTERKA na něj řvala, že se na to můžu vy… ať jede domu,co mám dělat, že nehodlám vytopit celej barák. Manža mi s ledovým klidem povídá, ať vypnu vodu, ale já opět, kde mám jako hledat hlavní uzávěr, že do teď nevím kde je. Načež mi přišla odpověď, že hl. uzávěr nemáme a mám ze zásuvky vypnout vodárnu (máme studnu). Nu totálně logická věc, která by mě za normální situace napadla, ale takhle ne. Takže jsem došla vypnout vodu, dořvala manžela a šla vytřít, odsát malého atd… Nu když manža přijel tak se mi jen smál, že mě to nenapadlo, když normálně když začne odpad blbnout vodu vypínám… Pak kdo je tady hysterka ![]()
Ahoj anonymně, aby o mne neztratila řada lidí iluze.
Dneska jsem nabyla dojmu, že jsem zbrklá hysterka, popíšu situaci:
Ruším na ČEZu výjezd, volám manželovi, kontroluji počítač na kotli, kotel, a pak teprve jdu a rozsvítím, mám dvě malé děti, ty tu situaci zvládly lépe než já. Jsem prostě zbrklá hysterka 
vylítl proud v celém domě. Kontroluji jistič, já tam nic nevidím, pak lítám po domě, kolem domu, k sousedům, nikdo nesvítí, zjišťuji, zda jim taky nejde proud, jako na potvoru, nikdo doma. Volám mezitím pětkrát manžela, protože máme topení na počítač, co s tím mám dělat, přiložit ručně, atp. Pak volám poruchy ČEZ, a potom opět lítám venku a hledám někoho doma, abych nemusela platit výjezd. Narážím celá říčná na sousedá, který mi vzápětí nahodí hlavní jistič, který jsem před tím kontrolovala, ale já se v tom nevyznám, takže tak