Autoalarm CS 1513 - máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
29.11.11 11:00

Autoalarm CS 1513-máte někdo?

Ahoj, prosím, nemáte někdo na autě výše zmiňovaný typ autoalarmu? Jsem z toho celá zoufalá…má otřesové čidlo a jelikož musíme parkovat auto podél selnici, tak kdykoliv projede rychleji auto kolem,tak to začne houkat :( Houká to cca 10-15 za den…jsem z toho celá na větvi a sousedé určitě také :( Nevíte prosím někdo,jak toto čidlo vypnout? Projela jsem celý manuál a nenašla, vždycky se mi to podaří vypnout,ale pak se to zase samo aktivuje :( Manžel už je tak na nervy,že říkal,že půjde a všechny dráty vyrve :mrgreen:
Přidávám foto pro lepší identifikaci alarmu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kojvu
21.2.12 17:56

Ahoj,musíš si nastavit citlivost otřesu máš jí moc citlivou je to taková krabička kde je takový potenciometr a musíš to zesílit aby to nebylo tak citliví :-)

• Citovat
  • Upravit
2858
5.3.12 22:38
kojvu píše:
Ahoj,musíš si nastavit citlivost otřesu máš jí moc citlivou je to taková krabička kde je takový potenciometr a musíš to zesílit aby to nebylo tak citliví :-)

Jé, vubec jsem si nevsimla noveho prispevku,ale uz jsme to vykoumali :D staci zamknout a do tří sekund zmačknout na tři sekundy opět tlačítko zamknout… a je ticho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
5.10.12 19:38

Dobrý večer,
proím vás, nevíte někdo co dělat, když už dobrou půlhodinu venku na „parkovišti“ někomu vříská alarm a on to neslyší? Nevíme komu auto patří, kde bydlí??? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný