Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte někdo, co to je? Našla jsem to dneska ve dvou exemplářích doma.
Nevíte, jestli je to vnitřní nebo venkovní brouček? Je to na délku cca 3 mm a na šířku 1 mm.
Dala jsem přidat fotky, nahrát fotky a vložit příspěvek a fotky nikde?
Zkouším znovu.
zkus kouknout do toho odkazu ze včerejší diskuze, je tam několik případných adeptů
jo, to bude ten červotoč spižní. Právě spolu taky bojujeme.
Holky, ale já ho našla v pokojíčku. Za podlahovou lištou. To nebude to ze spíže. Možná z tý předešlý diskuze ten potemník, já nevím, malá je furt poštípaná, tak jsem hledala zdroj, odtahala veškerej nábytek, odtrhali jsme lišty, projeli postýlku, matraci, našli jsme jen tohle, usmrtila jsem to biolitem a zkoumám, ale kusadla to nemá, to asi nekouše ne?
MMartina1 píše:
jo, to bude ten červotoč spižní. Právě spolu taky bojujeme.
Jak bojujete? Kdo vyhrává?
![]()
Míša8808 píše:MMartina1 píše:Jak bojujete? Kdo vyhrává?
jo, to bude ten červotoč spižní. Právě spolu taky bojujeme.![]()
ani se neptej, momentálně je u nás na návštěvě největší koncentrace lehkých děv z okolí
![]()
Tak to mam doma taky!!!!A nachazim je v loznici na koberci
..teda jako sem tam nejakej,tak dvakrat do mesice,ne ze by nam tam lezly hejna ![]()
Míša8808 píše:
Holky, ale já ho našla v pokojíčku. Za podlahovou lištou. To nebude to ze spíže. Možná z tý předešlý diskuze ten potemník, já nevím, malá je furt poštípaná, tak jsem hledala zdroj, odtahala veškerej nábytek, odtrhali jsme lišty, projeli postýlku, matraci, našli jsme jen tohle, usmrtila jsem to biolitem a zkoumám, ale kusadla to nemá, to asi nekouše ne?
naši nekoušou