Skříň PAX z IKEA - máte?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pokymar
28.11.11 18:35

ikea - skříň PAX - máte?

ahoj, plánujeme koupit v IKEE PAX šatní skříň a máme dilema. Jestli kvůli ceně koupit normální dveře na panty a nebo šoupací? Cena je o dost fujky vyšší…

Máte doma tuto skříň? Co by jste pochválili a naopak?

Nepochlubili by jste se mi s fotkami dveří? Jak vypadají ve skutečnosti? Pamatuju, jak jsme na to jednou koukali a ty nejlevnější dveře - bílé, hladké, cenově velmi výhodné, byli šíleně odfláknuté, bylo vidět jako jsou nekvalitně lepené ty hrany..nebo to byl jen můj pocit? :nevim:

Předem děkuji za pomoc při rozhodování - jsme doma už bezradní :nevim:

Příspěvek upraven 28.11.11 v 18:42

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
28.11.11 18:39

Ahoj, my máme PAX, zítra bych se pokusila dveře vyfotit. Máme šoupačky - hlavně kvůli místu, a nemůžeme si stěžovat ;) Máme matné sklo a stříbrný rám.

Mně se strašně líbí, že si můžeš skříň kdykoli přestavět tak, jak aktuálně potřebuješ, stačí třeba jen dokoupit pár poliček/šuplíků, atd. Kdybych mohla (a hlavně měla místo) určitě bych si pořídila ještě jednu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.11.11 18:47

Máme jich spoustu, několik s normálními dveřmi v barvě bříza nebo bílé, a jednu velkou se šupačkami, to máme bílé lesklé rozdělené jakoby do dílů, nepamatuju si název a nechce se mi to hledat, ty to určotě máš „najeté“ :oops: . Spokojeni jsme se všemi, máme v ložmnici i rohovou, jiné skříně vlastně doma nemáme, kromě kuchyně, teda :).
Nevím, jestli bych řekla, že je krásná, ale zdá se mi kvalitní, je hezká, jednoduchá a perfektně řešená uvnitř, jsme 100% spokojení :palec:
Akortá nevím, není to nějak rozlišené, že šoupačky jsou stejně jen na skříně šířky 2×75cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.11.11 18:50

Já teda teď nevím, kterou přímo skříň PAX myslíš (typ), my máme tuhle, akorát v jiné barvě:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.11.11 18:55

mame soupaci dvere, spokojenost, cerveny plast a stribrny ram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
28.11.11 18:55

máme a sme spokojení. Jediný co, tak furt leštím otisky ruk na skle, ale to není výrobní vada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
28.11.11 19:01

Ahojky,
taky máme v ložnici tu co posílala Rhi jen mléčné sklo, na chodbě klasická dvířka dub, v technické ty nejobyčenější bílé, myslela jsem jak budou zničené, pořád se do nich bouchá, ale zatím i po 4 letech dobrý. Takže za mě spokojenost jak se šoupačkama, tak i klasické dvířka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
28.11.11 19:05

holky a měla by jste některá doma nějaké bílé, nebo sklo, nešoupací dveře a poskytla mi foto? :) Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
24798
28.11.11 19:09
pokymar píše:
holky a měla by jste některá doma nějaké bílé, nebo sklo, nešoupací dveře a poskytla mi foto? :) Předem děkuji.

Ano, přesně takové taky mám v plánu=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
28.11.11 19:10

Zkusila jsem vyfotit, holky mají teď nově v pokojíčku ty nejlevnější dvířka, ještě nám tam chybí madla a chci to holkám polepit obrázky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.11.11 19:14

my máme tyto a jsou v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
28.11.11 19:14

my máme tyto a jsou v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
28.11.11 19:16

Máme šoupací s mléčným sklem a hliníkovým rámem. Šunt to rozhodně není a jediná nevýhoda na tom je, že přes to sklo prosvítá oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
28.11.11 19:20

Jitule a jak na tebe působí ty hrany - to jak je to nalepené? Po těhle jsme právě koukali, ale v ikee byl ten výstavní kousek úplně zmičený, snad to bylo i odchlíplé to lepení :nevim:

evatk: ty jsou moc pěkné. Ach jo, když já musím koukat hlavně na tu cenu…ale zas aby mi to vydrželo..

Znáte to „nejsme tak bohatí abychom si kupovali levné věci, že jo…“

• Citovat
  • Upravit
11725
28.11.11 19:27

Pokymar- nově vybalené vypadají pěkně, nikde se nic neodchlipuje. Já jsem je upřímně brala kvůli tomu, že tam chci dát holkám obrázky a na dražší skříň by mi to bylo líto. Ale jak jsem psala, máme je i v technické místnosti a tam i po 4 letech vypadají dobře, nikde se neloupou. Pořád na ně máte myslím 10let záruku a Ikea nemá problém věci reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný