Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, my máme PAX, zítra bych se pokusila dveře vyfotit. Máme šoupačky - hlavně kvůli místu, a nemůžeme si stěžovat
Máme matné sklo a stříbrný rám.
Mně se strašně líbí, že si můžeš skříň kdykoli přestavět tak, jak aktuálně potřebuješ, stačí třeba jen dokoupit pár poliček/šuplíků, atd. Kdybych mohla (a hlavně měla místo) určitě bych si pořídila ještě jednu! ![]()
Máme jich spoustu, několik s normálními dveřmi v barvě bříza nebo bílé, a jednu velkou se šupačkami, to máme bílé lesklé rozdělené jakoby do dílů, nepamatuju si název a nechce se mi to hledat, ty to určotě máš „najeté“
. Spokojeni jsme se všemi, máme v ložmnici i rohovou, jiné skříně vlastně doma nemáme, kromě kuchyně, teda
.
Nevím, jestli bych řekla, že je krásná, ale zdá se mi kvalitní, je hezká, jednoduchá a perfektně řešená uvnitř, jsme 100% spokojení ![]()
Akortá nevím, není to nějak rozlišené, že šoupačky jsou stejně jen na skříně šířky 2×75cm?
Já teda teď nevím, kterou přímo skříň PAX myslíš (typ), my máme tuhle, akorát v jiné barvě:
mame soupaci dvere, spokojenost, cerveny plast a stribrny ram
máme a sme spokojení. Jediný co, tak furt leštím otisky ruk na skle, ale to není výrobní vada ![]()
Ahojky,
taky máme v ložnici tu co posílala Rhi jen mléčné sklo, na chodbě klasická dvířka dub, v technické ty nejobyčenější bílé, myslela jsem jak budou zničené, pořád se do nich bouchá, ale zatím i po 4 letech dobrý. Takže za mě spokojenost jak se šoupačkama, tak i klasické dvířka.
holky a měla by jste některá doma nějaké bílé, nebo sklo, nešoupací dveře a poskytla mi foto?
Předem děkuji.
pokymar píše:
holky a měla by jste některá doma nějaké bílé, nebo sklo, nešoupací dveře a poskytla mi foto?Předem děkuji.
Ano, přesně takové taky mám v plánu=)
Zkusila jsem vyfotit, holky mají teď nově v pokojíčku ty nejlevnější dvířka, ještě nám tam chybí madla a chci to holkám polepit obrázky ![]()
Máme šoupací s mléčným sklem a hliníkovým rámem. Šunt to rozhodně není a jediná nevýhoda na tom je, že přes to sklo prosvítá oblečení.
Jitule a jak na tebe působí ty hrany - to jak je to nalepené? Po těhle jsme právě koukali, ale v ikee byl ten výstavní kousek úplně zmičený, snad to bylo i odchlíplé to lepení ![]()
evatk: ty jsou moc pěkné. Ach jo, když já musím koukat hlavně na tu cenu…ale zas aby mi to vydrželo..
Znáte to „nejsme tak bohatí abychom si kupovali levné věci, že jo…“
Pokymar- nově vybalené vypadají pěkně, nikde se nic neodchlipuje. Já jsem je upřímně brala kvůli tomu, že tam chci dát holkám obrázky a na dražší skříň by mi to bylo líto. Ale jak jsem psala, máme je i v technické místnosti a tam i po 4 letech vypadají dobře, nikde se neloupou. Pořád na ně máte myslím 10let záruku a Ikea nemá problém věci reklamovat.
ahoj, plánujeme koupit v IKEE PAX šatní skříň a máme dilema. Jestli kvůli ceně koupit normální dveře na panty a nebo šoupací? Cena je o dost fujky vyšší…
Máte doma tuto skříň? Co by jste pochválili a naopak?
Nepochlubili by jste se mi s fotkami dveří? Jak vypadají ve skutečnosti? Pamatuju, jak jsme na to jednou koukali a ty nejlevnější dveře - bílé, hladké, cenově velmi výhodné, byli šíleně odfláknuté, bylo vidět jako jsou nekvalitně lepené ty hrany..nebo to byl jen můj pocit?
Předem děkuji za pomoc při rozhodování - jsme doma už bezradní
Příspěvek upraven 28.11.11 v 18:42